Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria comunei Luncavița face o achiziție de aproximativ 3,5 milioane de euro. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

07 Sep, 2023 17:00 1536 Marime text
  • Obiectul contractului prevede achiziții de servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Înființare rețea de alimentare și distribuție gaze naturale în comuna Luncavița, județul Tulcea”
 
Primăria comunei Luncavița din județul Tulcea și firmele Instant Construct Company și Inspet au încheiat un contract a cărui valoare ajunge la 17.120.000 de lei, fără TVA (aproximativ 3,5 milioane de euro).
 
Obiectul contractului prevede achiziții de servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Înființare rețea de alimentare și distribuție gaze naturale în comuna Luncavița, județul Tulcea”.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost încheiat la data de 31 august 2023, iar pe 6 septembrie a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
 
Despre Instant Construct Company
 
Conform termene.ro, platformă consultată joi, 7 septembrie 2023, Instant Construct Company SRL are sediul în București, pe Aleea Ciceu nr. 8 – 10, sectorul 4, obiectul de activitate este „lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a” și există pe piață din anul 2002.
 
Are un capital de 10.000 de lei.
 
Asociații sunt Ana – Sabina Ciceala, Horia – Răzvan Ciceala și Floarea Ciceala.
 
Administratorii sunt Horia – Răzvan Ciceala și Bogdan Petcu.
 
Potrivit termene.ro, Ana – Sabina Cicealac este prezentă și în Ciceala Ana – Sabina Persoană Fizică Autorizată, iar Horia – Răzvan Ciceala apare în Swed – Rom Glassfiber SRL și Instant Construct 2000 Servcom SRL.
 
Instant Construct Company are parafate 44 de contracte de achiziție publică, din 2007 și până în prezent, conform sursei citate. Autorități contractante au fost: Delgaz Grid SA, Engie România SA și Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascar” Câmpina.
 
Firma a avut o cifră de afaceri egală cu 37.931.835 de lei, un profit egal cu 2.228.592 de lei și o medie de 96 de salariați. Datele financiare sunt aferente anului 2022.
 
Despre Inspet
 
Conform termene.ro, Inspet SA funcționează din anul 1992, sediul este pe strada Democrației nr. 15, Ploiești, județul Prahova și obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide”.
 
Firma are un capital de 38.130.918 lei și este contolată de o listă de acționari.
 
Administratorii sunt: Aura Oana Mustățea, Ciprian – Emanuel Păltineanu, Bogdan Pândaru, Mircea Stroe, Șerban – Mihai Tănăsescu – Ienciu, Andreea Voinea și Paula Voinea.
 
Conform termene.ro, Inspet SA a încheiat 33 de contracte de achiziție publică, printre contractanți numărându-se: Compania de Utilități Publice Dunărea Brăila, Delgaz Grid SA, Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA etc.
 
Inspet SA a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 92.869.273 de lei, o pierdere de 3.150.288 de lei și o medie de 226 de salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Tulcea Aconnect Smart Software din Timișoara, contract pentru debirocratizarea Primăriei Luncavița (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii