Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Nesand SRL, un nou contract pentru întreținere trotuarelor, aleilor, parcărilor din municipiu (DOCUMENT)

ro

12 Aug, 2023 16:25 963 Marime text
  • Primăria Tulcea a atribuit un nou contract de întreținere periodică a trotuarelor, aleilor, parcărilor și covoarelor asfaltice din municipiu
  • Valoarea contractului care a revenit societății Nesand SRL este de 3.569.144.38 lei fără TVA
  • Asociat unic și administrator este Constantin Nediu, al cărui nume se leagă și de C.T.M. Carbeta SRL și Carbeta Impex SRL, ambele din Tulcea
  • Potrivit www.termene.ro în 2022, Nesand a declarat 28 de angajați, profit peste 470.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,69 de milioane de lei
  • Nesand SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 203.001.081,09 lei


Primăria Tulcea a atribuit un nou contract de întreținere periodică a trotuarelor, aleilor, parcărilor și covoarelor asfaltice din municipiu.
Valoarea contractului care a revenit societății Nesand SRL este de 3.569.144.38 lei fără TVA.
Achiziția constă în execuția lucrărilor decapare a îmbrăcăminții degradate manual sau prin frezare a îmbrăcăminții bituminoase degradate pe adâncimea prevăzută la predarea amplasamentului și îndepărtarea materialului rezultat, refacerea stratului de fundație, cu respectarea specificațiilor tehnice privind stratul de fundație, realizat din piatră spartă, amestec optimal, amorsarea suprafeței cu emulsie bituminoasă cationică cu rupere rapidă, așternerea mixturii asfaltice în strat uniform, astfel încât, după compactare, grosimea stratului să fie corespunzătoare adâncimii decapate, compactarea cu compactoare cu pneuri și compactoare cu rulouri netede, conform Normativului AND 605-2016, înlocuire borduri mici/mari degradate, ce încadrează lucrările, cu borduri noi și aducerea la cotă a căminelor de vizitare, dacă este necesar.
Durata totală a contractului este de 42 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, din care 18 luni durata de execuție a lucrărilor.
Garanția acordată lucrărilor este de 24 de luni.
Perioada de garanție acordată lucrărilor este perioada cuprinsă între data recepției la terminarea lucrărilor și data recepției finale.


Despre Nesand SRL

Compania Nesand a fost înființată în 1995 și are sediul social în Tulcea, pe strada Unirii, nr. 1, având ca obiect de activitate lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
Asociat unic și administrator este Constantin Nediu, al cărui nume se leagă și de C.T.M. Carbeta SRL și Carbeta Impex SRL, ambele din Tulcea.
Potrivit www.termene.ro în 2022, Nesand a declarat 28 de angajați, profit peste 470.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,69 de milioane de lei.
Firma are un punct de lucru în Tulcea, pe Șoseaua Isaccei.
Nesand SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 203.001.081,09 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Ceamurlia de Jos, Comuna Frecăței, Comuna Hamcearca, dar și Municipiul Tulcea precum și alte comune tulcene și instituții publice.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Municipiul Tulcea amenajează parcare pe strada Isaccei! Printre asociații uneia dintre firmele câștigătoare, un inculpat din Dosarul Retrocedărilor din Constanța (DOCUMENT)




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii