Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Gevis Proteam SRL din Alba și Prest Daicaserv SRL din Hunedoara, contract cu Primăria Tulcea pentru reparații și întreținerea străzilor (DOCUMENT)

ro

19 Jul, 2023 15:06 982 Marime text
Primăria Municipiului Tulcea
  • Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse patru oferte, una fiind retrasă.
Primăria Municipiului Tulcea a atribuit societăților Gevis Proteam SRL din Alba și Prest Daicaserv SRL din Hunedoara contractul vizând lucrările de reparații și întreținere a străzilor cu macadam din oraș.
 
Valoarea totală a contractului este de 393.533,8 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de primărie, de 588.233,4 lei fără TVA.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse patru oferte, una fiind retrasă.
 
Conform datelor oficiale, achiziția constă în execuția lucrărilor de reparații, întreținere străzi cu macadam din Municipiul Tulcea, nefiind posibilă subcontractarea.
 
Despre Gevis Proteam SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 19 iulie 2023, Gevis Proteam SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Alba Iulia, pe strada Francisca nr. 4B și se ocupă de activități de arhitectură.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în Tulcea.
 
Ion Ancuța este asociatul unic și administratorul societății.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu 234 de achiziții directe (Comuna Gurasada, Comuna Pui, Comuna Romos, dar și altele printre autoritățile contractante) și 19 contracte publice (Comuna Ilia, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 Deva, Liceul Tehnologic Grigore Moisil, Municipiul Hunedoara, dar și altele printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 34 de angajați, profit peste 2,55 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 10,35 de milioane de lei.
 
Despre Prest Daicaserv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 19 iulie 2023, Prest Daicaserv SRL a fost înființată în 2009, are sediul social în Hațeg, județul Hunedoara, strada Independenței, Bloc Bucura 1 și se ocupă de lucrări de pregătire a terenului.
 
Firma are un punct de lucru în Tulcea.
 
Asociat unic și administrator este Daniel Marius Stemer.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu trei achiziții directe (Spitalul Municipal Orăștie, Comuna Orăștioara de Sus și Comuna Beriu) și trei contracte publice (Municipiul Tulcea, Municipiul Deva și Comuna Constantin Daicoviciu).
 
În 2022, firma a declarat 16 angajați, profit peste 220.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,26 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firma tulceană cu activitate principală „Restaurante” împușcă un nou contract cu Primăria Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii