Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Extinderea rețelei de canalizare în Jijila, județul Tulcea, costă peste 4,17 milioane de euro! Ce firme și-au adjudecat contractul (DOCUMENT)

ro

25 Mar, 2024 10:38 595 Marime text
Primăria Jijila - Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei Jijila
  • Sofvi Construct Instal SRL, Arcosim SRL, Tehno-Edil AMF SRL și Ravnet SRL și-au adjudecat contractul cu o ofertă de peste 4,17 milioane de euro pentru proiectare și execuție, față de suma estimată inițial de primărie, de peste 4,22 de milioane de euro.
Sofvi Construct Instal SRL București, Arcosim SRL Tulcea, Tehno-Edil AMF SRL București și Ravnet SRL București sunt cele patru companii care și-au adjudecat de la Primăria Jijila, prin procedura simplificată, contractul de peste 4,17 milioane de euro pentru extinderea rețelei de canalizare în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că în cadrul procedurii de atribuire a contractului a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Cele patru companii care și-au adjudecat achiziția de la Primăria Jijila se vor ocupa atât de proiectarea lucrării, cât și de execuarea efectivă a acestora.
 
Denumirea contractului este „Proiectare și execuție «Extindere rețea de canalizare în satul Jijila, comuna Jijila, județul Tulcea»“, iar valoarea totală este de 20.734.118,67 de lei fără TVA, adică peste 4,17 milioane de euro, la cursul actual.
 
Inițial, contractul fusese estimat de către primărie la o valoare de 20.974.972,56 de lei fără TVA, adică peste 4,22 de milioane de euro.
 
În descrierea achiziției se precizează că „scopul realizării obiectivului în cazul de față este de a extinde sistemul de colectare și transport a apei uzate menajere“.
 
„Prin realizarea investiției“, au precizat reprezentnații primăriei, „obiectivul principal care a fost vizat este acela de creștere a gradului de conform și necesitatea unui trai decent al populației, eliminarea riscurilor de afectare a sănătății populației și alinierea la standardele europene“.
 
„Proiectul se încadrează într-unul din obiectivele strategiei de dezvoltare a comunei și constă în dorința de a avea un sistem de canalizare cu funcționare automată“, a mai precizat autoritatea contractantă.
 
Despre Sofvi Construct Instal SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 25 martie 2024, Sofvi Construct Instal SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul social în București, Sectorul 2, Bulevardul Chișinău, nr. 16 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociați figurează Mihail Feodor (90%) și Cristian Soldat, ultimul fiind și administratorul societății, iar numele său figurând și în Amero Impex Com SRL București.
 
La rândul său, Mihail Feodorov mai apare și în Ravnet SRL București.
 
Conform termene.ro., Sofvi Construct Instal SRL figurează cu 14 achiziții directe (Comuna Peceneaga, Comuna Cerna, Comuna Tuzla printre autoritățile contractante) și nouă contracte publice (Comuna Jijila, Comuna Jurilovca, Comuna Teiu printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 12 angajați, profit aproape 880.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 19,1 milioane de lei.
 
Despre Arcosim SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 25 martie 2024, Arcosim SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Măcin, județul Tulcea, pe strada 1 Decembrie 1918 și se ocupă de lucrări de construcții rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și în localitatea Niculițel, dar și în Măcin, pe strada Mircea Vodă.
 
Asociați cu părți egale figurează Valentin Boșneagu și Bogdan Mirel Staicu, ultimul fiind și administratorul societății, iar numele său legându-se și de Construct Prest-Serv SRL.
 
La rândul său, Valentin Boșneagu figurează și în Arcosim Navi Grup SRL, Dinogetia Avi SRL și Royal Skincare SRL.
 
Conform termene.ro, Arcosim SRL figurează cu 28 de achiziții directe (Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, Orașul Măcin, Comuna Jijila printre autoritățile contractante) și opt contracte publice (Comuna Jijila, Orașul Măcin, Comuna Greci printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Arcosim SRL a declarat 43 de angajați, profit aproape 6.200 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 7,14 milioane de lei.
 
Despre Tehno-Edil AMF SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 25 martie 2024, Tehno-Edil AMF SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul social în București, Sectorul 3, Bulevardul Theodor Pallady și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Tehno-Edil AMF SRL are un punct de lucru în Focșani, dar și în Sectorul 3, pe strada Lobodei.
 
Asociat unic figurează Valerica Mirela Crudu, care și administrează firma, numele său legându-se și de Edil Road Design SRL.
 
Conform termene.ro, Tehno-Edil AMF SRL figurează cu 124 de achiziții directe (Comuna Izvoarele, Comuna Greci, Comuna Horia printre autoritățile contractante) și 12 contracte publice (Comuna Jijila, Comuna Zabrani, Comuna Sintea Mare printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Tehno-Edil AMF SRL a declarat șapte angajați, profit peste 1,33 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 2,83 de milioane de lei.
 
Despre Ravnet SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 25 martie 2024, Ravent SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în București, Calea 13 Septembrie și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are puncte de lucru în Buzău și în Măcin.
 
Asociați cu părți egale sunt Vladimir Dilan și Mihail Feodor, primul fiind și administratorul societății, iar Mihail Feodor fiind asociat și în Sofvi Construct Instal SRL.
 
Conform termene.ro, Ravnet SRL figurează cu trei achiziții directe (Comuna Peceneaga și Comuna Izvoarele autorități contractante) și opt contracte publice (Comuna Jijila, Comuna Jurilovca, Comuna Turcoaia printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Ravnet SRL a declarat 30 de angajați, profit peste 3,49 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 16,91 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Eiluminat Electrical Solutions SRL, din București, contract cu Primăria Costinești pentru iluminat stradal cu telecomandă și jocuri de lumini (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii