Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Elcos Grup SRL modernizează, cu peste un milion de euro, corpul B al Liceului de Arte George Georgescu, din Tulcea (DOCUMENT)

ro

02 Mar, 2024 16:11 642 Marime text
  • Elcos Grup SRL este deținută de Marioara Călin și Florin Cosmin Iordache.

Elcos Grup SRL din Tulcea și-a adjudecat de la Primăria Tulcea contractul de modernizare a corpului B al Liceului de Arte George Georgescu, din municipiu.


Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse trei oferte admisibile.


Denumirea contractului este „Execuție lucrări pentru proiectul «Modernizare și reabilitare corp B al Liceului de Arte George Georgescu, str. Babadag, nr. 138, Municipiul Tulcea» - Proiect nr. C5-B2.1.a-445“.


Valoarea totală a contractului este de 5.006.339,88 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste un milion de euro, la cursul actual.


Inițial, contractul fusese estimat la 5.359.335,67 de lei fără TVA.


Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.


Despre Elcos Grup SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 1 martie 2024, Elcos Grup SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în Tulcea, pe strada Libertății și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.


Asociați cu părți egale sunt Marioara Călin și Florin-Cosmin Iordache, ultimul fiind și administratorul societății.


Conform termene.ro, Elcos Grup SRL figurează cu 32 de achiziții directe (Palatul Copiilor, Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea, Comuna Niculițel printre autoritățile contractante) și 13 contracte publice (Municipiul Tulcea, Comuna Nufăru, Comuna Valea Nucarilor printre autoritățile contractante).


În 2022, Elcos Grup SRL a declarat 57 de angajați, profit peste 1,88 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 9,52 de milioane de lei.


În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

„Plan de atenuare și adaptare la schimbările climatice”, proiect derulat de Primăria Municipiului Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii