Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Aproximativ 10 milioane de lei sunt puși la bătaie pentru reabilitarea și modernizarea școlii I.L. Caragiale (DOCUMENT)

ro

26 Mar, 2024 17:00 610 Marime text

 
  • Conform descrierii succinte, obiectivul general al proiectului îl reprezintă tranziția către un fond construit rezilient și verde
  • Durata totală a contractului este de 73 de luni
 
Primăria Tulcea a parafat un contract de 9.064.046,50 de lei cu firmele Ramalinstal Project, Ramali Construct și Galaxy Const SRL.
 
Contractul prevede execuția de lucrări pentru proiectul nr. C5-B2.1.a-1480, intitulat „Reabilitare și modernizare Școala I.L. Caragiale, Mun. Tulcea”.
 
Conform descrierii succinte, obiectivul general al proiectului îl reprezintă tranziția către un fond construit rezilient și verde.
Prezenta procedură de achiziție publică are ca obiective specifice creșterea eficienței energetice la nivelul clădirii prin reducerea pierderilor energetice, după implementarea programului de măsuri și acțiuni stabilite în lucrare; realizarea unei construcții care să respecte standardele și normele unei unități de învățământ moderne și funcționale care să asigure o funcționalitate sporită și condiții modern; îmbunătățirea considerabilă a condițiilor de lucru ale elevilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar care își desfășoară activitatea în unitatea de învățământ și nu în ultimul rând creşterea folosirii surselor regenerabile de energie în municipiul Tulcea.
Toate categoriile de lucrări și instalații se vor executa cu respectarea Proiectului Tehnic pus la dispoziția exectantului de către beneficiar, verificat în conformitate cu prevederile legale, normele, normativele şi standardele în vigoare. Se vor respecta programul de execuţie a lucrărilor, programul de recepţie şi control al calităţii lucrărilor.
 
Intervențiile propuse în documentațiile tehnico-economice, fără a se limita la, pentru obiectivul de investiții sunt:
1.Lucrări de reabilitare termică a fațadelor;
2.Înlocuirea parțială a tâmplăriilor interioare și recondiționarea sau înlocuirea celor exterioare;
3.Verificarea și eventual înlocuirea instalației electrice, inclusiv cea de curenți slabi și asigurarea iluminatului exterior și de siguranță;
4.Asigurarea măsurilor anti – efracție;
5.Înlocuirea/reabilitarea instalațiilor electrice;
6.Asigurarea măsurilor necesare persoanelor cu dizabilități;
7.Reabilitarea/înlocuirea pardoselilor în zonele cu avarii;
8.Reabilitarea trotuarelor;
9.Verificarea și eventual repararea/înlocuirea canalizării deteriorate;
10.Lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii;
11.Lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum;
12.Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; utilizarea surselor regenerabile de energie;
13.Lucrări de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior;
14.Lucrări de reabilitare/ modernizare a instalațiilor de iluminat în clădiri;
15.Sisteme de management energetic integrat pentru clădiri;
16.Sisteme inteligente de umbrire pentru sezonul cald;
17.Modernizarea sistemelor tehnice ale clădirilor, inclusiv în vederea pregătirii clădirilor pentru soluții inteligente;
18.Alte tipuri de lucrări;
19.Instalare de stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice aferente clădirilor publice (cu putere peste 22kW), cu două puncte de încărcare/stație.
 
Durata totală a contractului este de 73 de luni din care:
a) maxim 12 (douăsprezece) luni durata de execuție a lucrărilor - durata stabilindu-se conform ofertei desemnată câștigătoare;
b) 1 (una) lună pentru verificări și recepția la terminarea lucrărilor.
c) minim 60 (șaizeci) luni - perioada de garanţie acordată lucrărilor - durata stabilindu-se conform ofertei desemnată câștigătoare.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost încheiat pe 11 martie 2024 și pe 22 martie a fost publicat în SEAP.
 
Despre Ramalinstal Project
 
Potrivit termene.ro, Ramalinstal Project SRL se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul în Sarichioi, județul Tulcea și funcționează din 2017.
 
Ramalinstal Project SRL a avut în 2022 o cifră de afaceri egală cu 5.191.485 de lei, un profit de 3.162.981 de lei și 17 salariați.
 
Firma este controlată și administrată de Cătălin – Adrian Gurei.
 
Firma figurează pe termene.ro cu 58 de achiziții directe adjudecate și trei achiziții publice.
 
Despre Ramali Construct
 
Ramali Construct SRL a fost înființată în 2013, sediul este pe Șoseaua Mangaliei nr. 80 – 80 A, în Constanța și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Cifra de afaceri din 2022 a firmei a fost de 57.213.512 lei, profitul a fost 3.787.971 lei și media de angajați a fost de 160.
 
Ramali Construct SRL este controlată și administrată de Paul Haralambi.
 
Firma a câștigat 117 cumpărări directe și 58 de contracte publice.
 
Despre Galaxy Const SRL
 
Conform termene.ro, firma există pe piață din 2005, se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și are sediul în Deva, județul Hunedoara.
 
Galaxy Const SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de peste 7,8 milioane de lei, un profit de peste 1,2 milioane de lei și 13 salariați.
 
Ioan Gumo figurează atât ca asociat unic, cât și ca administrator în societate.
 
Galaxy Const SRL are adjudecate cinci cumpărări directe și 10 achiziții publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Tulcea Două blocuri din municipiu vor fi reabilitate energetic (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii