Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Trei sisteme de supraveghere individuală pentru nave, achiziție la Garda de Coastă (DOCUMENT)

ro

04 Jul, 2024 16:03 472 Marime text
 
 
  • Ofertant câștigător este firma BlueSpace Technology SRL, controlată de Constantin Pintilie.  
 
Garda de Coastă (cu sediul în municipiul Constanța), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Sisteme de supraveghere individuală pentru nave proiect SHALDAG MK IV“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea contractului de furnizare 3168320 / 28 iunie 2024 este de 4.951.521 lei, ofertant câștigător fiind firma BlueSpace Technology SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, contractul de achiziție de produse are ca obiectiv achiziționarea a trei sisteme de supraveghere individuală pentru nave tip proiect SHALDAG MK IV – MAI 2110, MAI 2111 și MAI 2112 din cadrul Gărzii de Coastă, respectiv prestarea serviciilor de instalare, testare și punere în funcțiune a acestora, cu respectarea tuturor cerințelor din Caietul de Sarcini.
 
Despre BlueSpace Technology SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 4 iulie 2024, firma BlueSpace Technology SRL a fost înființată în anul 2011, adresa sediului social este la Bragadiru, în județul Ilfov, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.

Asociat unic al BlueSpace Technology SRL este Constantin Pintilie, care deține și calitatea de administrator.

Acesta mai apare în Emi Shielding SRL, Rannoch Defence SRL și Binard Advanced Technology SRL.
 
În 2023, BlueSpace Technology SRL a avut o cifră de afaceri de 50.268.170 lei, un profit de 3.164.588 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 81.

Platforma termene.ro informează că BlueSpace Technology SRL are în jur de 140 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 50 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 3 iulie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Constanța
Garda de Coastă achiziționează studiu de fezabilitate pentru branșament electric turn de comunicații în județul Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii