Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Reparațiile curente la instalațiile de iluminat exterior din stațiile CF Călărași Sud și Țăndărei, executate de aceeași firmă (DOCUMENTE)

ro

23 Oct, 2023 15:31 667 Marime text
 

 
  • Ofertant câștigător este societatea San Electroterm Grup SRL, controlată de Ioan Buzău și Sergiu – Dumitru Neagu.
 
CN CF CFR SA – Sucursala Regională CF Constanța – Unitate Operațională, ca autoritate contractantă, a atribuit contractele „Reparații curente la instalațiile IFTE pe raza Secției IFTE2 Fetești – instalații iluminat exterior cu piloni în stația Călărași Sud“ și „Reparații curente la instalațiile IFTE pe raza Secției IFTE2 Fetești – instalații iluminat exterior cu piloni în stația Țăndărei“,ׅ achizițiile fiind atribuite prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
În ambele situații. ofertant câștigător este firma San Electroterm Grup SRL.
 
Contractele, în valoare de 384.017,8 lei, respectiv 384.206,52 lei, au data de 9 octombrie 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, în conformitate cu Instrucţiunile pentru întreţinerea şi repararea instalaţiilor E.L.F. nr. 352 din 2003, reparaţiile curente la instalaţiile de iluminat exterioare se execută la intervale de șase ani, lucrările fiind impuse de necesitatea înlăturării uzurilor fizice şi a deteriorărilor apărute în funcţionarea acestora.
 
Lucrările de reparaţii curente urmăresc asigurarea continuităţii în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, prevenirea apariţiei deranjamentelor, precum şi aducerea instalaţiilor în condiţii normale de funcţionare, conform standardelor, normativelor, prescripţiilor şi instrucţiunilor în vigoare și specificațiilor din Caietul de sarcini.
 
Potrivit sursei citate, obiectivul principal al lucrărilor de reparații curente la instalația de iluminat exterior din stațiile CF Călărași Sud și Țăndărei este acela de a repune în funcție instalația, realizându-se o acoperire cât mai largă și mai uniformă a iluminatului, în condițiile unui consum cât mai mic de energie electrică.
 
Se vor executa lucrări de demontare parțială a pieselor și subansamblurilor componente ale instalațiilor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depăşesc limitele admise, repararea, recondiţionarea sau înlocuirea echipamentelor cu uzură peste limită, verificarea funcţionării subansamblurilor, vopsirea instalaţiei etc., conform specificațiilor Caietului de sarcini.
 
Durata contractului curge de la data semnării acestuia de ambele părţi, până la data recepţiei finale, după expirarea perioadei de garanţie a lucrărilor.
 
Durata de execuţie este de maximum 60 zile de la data începerii lucrărilor, care reprezintă data încheierii Procesului-Verbal de predare a amplasamentului lucrării către executant.
 
Despre San Electroterm Grup SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 23 octombrie 2023, firma San Electroterm Grup SRL a fost înființată în anul 2003, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Alte lucrări de instalații pentru construcții“.
 
În San Electroterm Grup SRL asociați sunt Ioan Buzău și Sergiu - Dumitru Neagu (fiecare, cu câte 50%), ambii deținând și calitatea de administrator. Ei sunt asociați (cu 50%) și administrator și într-o altă firmă în funcțiune, Rotermit SRL Covasna.
 
În 2022, San Electroterm Grup SRL a avut o cifră de afaceri de 17.645.787 lei, un profit de 1.460.572 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 73.
 
Platforma termene.ro informează că San Electroterm Grup SRL are peste 40 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Administrația Porturilor Maritime cumpără servicii de reparare și de întreținere pentru transportul feroviar (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii