Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Maritime cumpără servicii de reparare și de întreținere pentru transportul feroviar (DOCUMENT)

ro

21 Dec, 2022 12:44 1280 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală a achiziției este de 632.400 de lei (126.480 de euro).
  • Contractul a fost câștigat de San Electroterm Grup SRL, cu sediul în Constanţa, strada Interioară.
  • Tot potrivit Confidas.ro, compania San Electroterm Grup SRL a încheiat 34 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 25.740.238,60 de lei.
 
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanta cumpără servicii de reparare și de întreținere și servicii conexe pentru transportul feroviar și pentru alte echipamente.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală a achiziției este de 632.400 de lei (126.480 de euro).
 
Contractul a fost câștigat de San Electroterm Grup SRL, cu sediul în Constanţa, strada Interioară.
 
Potrivit Confidas.ro, firma se ocupă de instalaţii pentru construcţii, iar pentru anul trecut a raportat un profit net de 804.446 de lei.
 
Asociați și administratori sunt Sergiu-Dumitru Neagu și Ioan Buzău, fiecare deținând câte 50%.
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania San Electroterm Grup SRL a încheiat 34 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 25.740.238,60 de lei.
 
Sergiu Dumitru Neagu și Ioan Buzău mai apar în Rotermit SRL și în San Electroterm Grup SRL, iar în trecut au figurat în Toya SRL și în Start Fer SRL, radiate în prezent.
 
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Contracte atribuite de Administrația Canalelor Navigabile SA în vederea modernizării porturilor Luminița și Ovidiu (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii