Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Băneasa cheltuie aproximativ două milioane de lei pentru creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public (DOCUMENT)

ro

19 Jan, 2024 14:59 796 Marime text


Primăria comunei Băneasa, județul Constanța, a încheiat un contract de 1.890.982,33 de lei, fără TVA, cu firma Europlus Construct.
 
Obiectul achiziției este execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public din comuna Băneasa, județul Constanța”.
 
Descrierea succintă
 
Se dorește realizarea unui sistem de iluminat inteligent, dinamic, autonom, cu siguranță ridicată în exploatare. Pentru realizarea acestor cerințe fiecare corp: ”Execuție lucrări pentru obiectivul de investiție “Creșterea Eficienței Energetice A Infrastructurii De Iluminat Public Din Comuna Băneasa, Județul Constanta”.
 
Contractul a fost parafat pe 27 decembrie 2023, iar rezultatul a apărut în SEAP pe 18 ianuarie 2024.
 
Despre Europlus Construct
 
Conform termene.ro, Europlus Construct SRL are sediul în județul Ilfov, se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și funcționează din 10 decembrie 1992.
 
Asociat unic al firmei este Maria Vladan. Tot ea este și administratorul.
 
Conform termene.ro, ea mai apare în Accounting – Bright Dabster SRL și Atelier Furniruire ED SRL.
 
Potrivit sursei citate, Europlus Construct SRL a câștigat 20 de contracte publice, printre autoritățile contractante fiind Primăria Medgidia sau Primăria Alexandria.
 
Firma a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 12 milioane de lei, un profit de aproximativ două milioane de lei și 13 salariați.
 
Amintim că în luna decembrie a anului trecut, Europlus Construct SRL, alături de Swarco Traffic Romania SRL, a fost pârâtă într-un dosar de SC Confort Urban SRL.
 
Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curții de Apel Constanța.
 
La termenul din 18.12.2023, magistrații de la Secţia de contencios administrativ și fiscal au respins plângerea formulată de Confort Urban în contradictoriu cu Europlus Construct și SC Swarco Traffic România.

Iată soluția pe scurt: „Respinge plângerea formulată de reclamanta SC Confort Urban SRL, în contradictoriu cu Europlus Construct și SC Swarco Traffic România, ca nefondată. Respinge plângerea din dosarul conex nr. 726/36/2023 formulată de reclamanta SC Swarco Traffic Romania SRL, în contradictoriu cu pârâtele SC Confort Urban SRL și SC Europlus Construct SRL.

Definitivă.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 18.12.2023".
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Achiziții publice pe rolul Curții de Apel Constanța Dosarul dintre Confort Urban, Europlus Construct și SC Swarco Traffic România, tranșat de magistrați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii