Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța. O nouă atribuire directă către compania High Construct Project SRL (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2023 11:18 843 Marime textPrimăria Constanța a atribuit direct serviciul de elaborare documentație tehnico-economică (proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE și altele - asistență tehnică) aferentă obiectivului de investiții „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța, (corp liceu)”.

Contractul în valoare de 264.000 lei a revenit societății High Construct Project SRL.
Luna trecută, High Construct Project SRL a fost singurul ofertant și pentru contractul de elaborare studiu topo și DALI pentru consolidarea și reabilitarea căminului de la Liceul Dimitrie Leonida estimat la 259.000 lei fără TVA.

Despre High Construct Project SRL
 
High Construct Project SRL Constanța a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Constanța, pe strada Frunzelor, nr. 162, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator figurează Marius Tudorel Constantin, iar High Construct Project figurează și în compania GMT Building Invest SRL Constanța (firmă alături de care High Construct Project și-a adjudecat contractele vizând bazinul olimpic din oraș)
 


În 2022, High Construct Project a declarat 9 angajați, o cifră de afaceri de 2,112,414 lei și un profit de 925,047 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 114.91%, potrivit www.termene.ro.
 
High Construct Project SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.471.727,75 de lei, printre autoritățile contractante mai numărându-se, în afaară de Primăria Constanța, și Compania Națională de Investiții, Comuna Castelu, Administrația Domeniului Public Sector 2, dar și altele.
 
Reamintim, în luna iunie, Primăria Constanța a mai atribuit două contracte companiei. Este vorba despre documentația pentru creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale Nr. 33 Anghel Saligny Constanța, dar și a blocurilor K 11 și K 12 din zona Badea Cârțan.

Valoarea pentru fiecare dintre cele două achiziții directe este de 264.000 de lei fără TVA, adică peste 53.000 de euro, la cursul actual. 

Printre contractele semnate în ultimii ani de către cele două entități se numără studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și patru școli din municipiu (2018), reabilitarea clădirii Colegiului Național Mircea cel Bătrân (2021), auditul energetic pentru blocurile vizate de reabilitare termică prin PNRR (2022), actualizarea documentației pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară (2022), anveloparea Casei Ion Bănescu (2022), Bazinul olimpic (2022), expertizarea tehnică a Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu (2022), dar și diverse școli din municipiu.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Licitații Constanța. O nouă atribuire directă către compania deținută de Marius Tudorel Constantin (DOCUMENTE)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii