Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL investește până la 5 milioane de euro în produse de curățenie. „Aceste activități influențează activitatea curentă a CNE Cernavodă“ (DOCUMENT)

ro

01 Sep, 2023 09:19 1280 Marime text
  • Nuclearelectrica Serv SRL a lansat anunțul pentru licitația deschisă în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Nuclearelectrica Serv SRL a deschis procedura pentru achiziționarea produselor de curățenie și igienă, valoarea estimată a acordurilor-cadru ce urmează să fie astfel semnate ridicându-se până la circa cinci milioane de euro, din estimări.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde reprezentanții companiei au explicat că „la acest moment, Nuclearelectrica Serv SRL prestează activități specifice zonelor de lucru, dar și a spațiilor comune (zone de lucru, grupuri sanitare, vestiare). Aceste activități influențează în mod evident activitatea curentă a CNE Cernavodă și impicit confortul angajaților la locul de muncă“.
 
În descrierea succintă a achiziției se precizează că „obiectul contractului constă în achiziția de produse de curățenie și igienă, prin încheierea unui acord-cadru, cu maxim 3 operatori economici, cu o durată de 48 de luni, împărțit în 2 loturi, astfel: • Lotul 1 - Detergenți și produse conexe • Lotul 2 - Produse de igienă și odorizante Produsele de curățenie și igienă sunt necesare desfășurării în condiții optime a serviciilor de curățenie și igienă, în baza contractelor de prestări servicii aflate în derulare de către Nuclearlectrica SERV S.R.L“.
 
În continuare, reprezentanții societății au arătat că „la acest moment Nuclearelectrica Serv S.R.L. prestează activități specifice zonelor de lucru, dar și a spațiilor comune (zone de lucru, grupuri sanitare, vestiare). Aceste activități influențează în mod evident activitatea curentă a CNE Cernavodă și impicit confortul angajaților la locul de muncă. Având în vedere mediul unde sunt prestate aceste activități, produsele solicitate trebuie să corespundă celor mai înalte standarde de securitate și să asigure efectul așteptat“.
 
În datele oficiale, se precizează că valoarea totală estimată a achiziției se situează între 8.311.898,16 lei fără TVA și 24.935.694,48 de lei fără TVA, adică între peste 1,68 de milioane de euro și circa cinci milioane de euro, la cursul actual.
 
Contractul este împărțit în două loturi, respectiv Lotul 1 – Detergenți și produse conexe, estimat între 2.164.575,22 și 6.493.725,65 de lei fără TVA și Lotul 2 – Produse de igienă și odorizante, estimat între 6.147.322,94 și 18.441.968,83 de lei fără TVA.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Achiziția implică încheierea unui acord-cadru. Durata va fi de 48 de luni.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
Mihai-Laurențiu Gioară – Director General
Aurel David – Șef Departament Tehnic Operațional
Nicoleta Costache - Responsabil Proces
Nicoleta Butnaru - Inginer sisteme de management de mediu
Mirabela Iosif – Șef Serviciu Financiar Contabilitate
Adriana-Teodora Omocea – Economist
Ciprian – Mădălin Secu – Șef Departament Comercial
Cosmin Dragoș Mușat – Șef Serviciu Achiziții
Lupan Mihaela - Responsabil Proces
 
Despre Nuclearelectrica Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, Nuclearelectrica Serv SRL a fost înființată în 2021 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Energiei, nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de servicii de furnizare și management a forței de muncă.
 
Unicul asociat al firmei este Societatea Națională Nuclearelectrica SA, iar președintele Consiliului de Administrație este Vasilica Hoțescu, administratori provizorii fiind Laurențiu Dan Tudor și Raluca Dobre, în timp ce Mihai Laurențiu Gioară este director general.
 
În 2022, Nuclearelectrica Serv SRL a declarat 40 de angajați, pierderi peste 1,04 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,29 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Nuclearelectrica Serv SRL cumpără autoutilitare de transport de aproape 200.000 de euro (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii