Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Elys Interdecor SRL și Masterclass AG SRL se vor ocupa de lucrările de la Școala Gimnazială I.L. Caragiale, din Medgidia (DOCUMENT)

ro

30 Aug, 2023 12:14 1148 Marime text
Școala Gimnazială I.L. Caragiale din Medgidia. Sursa foto: Facebook.com - Școala Gimnazială IL Caragiale Medgidia
  • Elys Interdecor SRL și Masterclass AG SRL și-au adjudecat contractul de la Primăria Medgidia, Tachyon SRL și Tachyon Building SRL fiind subcontractori.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Elys Interdecor SRL și Masterclass AG SRL și-au adjudecat de la Primăria Medgidia, prin procedura simplificată, contractul vizând lucrările pentru obiectivul de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice - Școala Gimnazială I.L. Caragiale din Municipiul Medgidia“.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 7.199.472,89 de lei fără TVA, adică peste 1,45 de milioane de euro, la cursul actual, inițial investiția fiind estimată la 8.178.540,49 de lei fără TVA.
 
Se precizează în datele oficiale că au fost depuse două oferte pentru contractul denumit „Execuție lucrări în cadrul obiectivului de investiție «Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice – Școala Gimnazială I. L. Caragiale din mun. Medgidia, jud. Constanța» COD SMIS 140312“.
 
Despre contract
 
De asemenea, se arată că este posibilă subcontractarea, urmând ca SC Tachyon SRL să se ocupe de lucrările de instalații electrice curenți slabi, iar SC Tachyon Building SRL să se ocupe de lucrările de instalații sanitare, termice, ventilare, execuție lucrări curenți slabi – detecție și semnalizare incendiu, instalații voce dată, execuție lucrări instalații limitare și stingere incendiu.
 
În descrierea contractului se arată că „principalele lucrări propuse în conformitate cu documentația tehnică anexată prezentei proceduri sunt: a) Placarea termică exterioară a pereților exteriori cu vată minerală de 15 cm, din clasa de reacție la foc A1 , A2-s1, d0 sau cel puțin B-s2 ; b) Placarea termică a terasei cu 30 cm polistiren (efort de compresiune minim 150 kPa, clasa de reacție la foc minim A2-s1,d0) și protejarea acesteia ; c) Refacerea plăcii de la parter, de pe sol și termoizolarea lui cu 10 cm polistiren extrudat ; d) Înlocuirea tâmplăriei cu elemente performante energetic cu grile de ventilație (tâmplărie din PVC cu geam tripan) ; e) Intervenții asupra instalației termice aferentă încălzirii și de preparare a a.c.m prin înlocuirea centralei vechi cu o centrală în condensație, montarea de panouri solare împreună cu un rezervor de apă + panouri fotovoltaice pentru producerea curentului electric necesar functionării instituției+ sistem de ventilare cu recuperare de căldură+ panou radiant+sistem de climatizare+montare corpuri de iluminat cu led + senzori de prezență ; f) Instalații cu panouri solare pentru preparare a.c.c ; g) Implementare măsuri specifice S.S.I., conform Proiect Tehnic ; h) Panouri fotovoltaice pentru producerea curentului electric necesar funcționării instituției+montarea corpuri iluminat cu led + senzori de prezență ; i) Panouri radiante în grupuri sanitare ; j) Sistem de ventilare cu recuperare de caldură în grupuri sanitare ; k) Sistem de climatizare VRF în birouri/sali de clasă/laboratoare“.
 
„Durata maximă pentru execuția lucrărilor este de cinci luni de la data semnării contractului și primirii ordinului de începere lucrări, fără a depăși data de 31.12.2023, cu exceptia cazului în care Contractul de finantare nr. 7822/25.07.2022, se prelungeste“, conform Primăriei Medgidia.
 
„Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 60 de luni (5 ani) –de la data semnării procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor și până la data semnării procesului-verbal de recepție finală. La finalizarea lucrărilor, executantul are obligația de a notifica, în scris achizitorul că sunt îndeplinite condițiile de recepție, solicitând acestuia convocarea comisiei de recepție“, au mai precizat reprezentanții autorității contractante.
 
Despre Elys Interdecor SRL
 
Elys Interdecor SRL a fost una dintre societățile care au participat la lucrările de renovare a Secției Obstetrică Ginecologie I din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța.
 
Luna trecută, Elys Interdecor SRL și Masterclass AG SRL și-au adjudecat contractul privind lucrările de la Penitenciarul Poarta Albă – Secția Exterioară Valu lui Traian.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 30 august 2023, Elys Interdecor SRL a fost înființată în 2009, are sediul social în Constanța, pe strada Crișului, nr. 4E și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma este deținută și administrată de Elias Bagiu Liviu Marius, al cărui nume se regăsește și în Lum Six Story SRL Constanța și Venus Development SRL Constanța (administrator).
 
Potrivit Confidas.ro, compania Elys Interdecor SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 6.984.928,09 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța.
 
În 2022, societatea a declarat 24 de angajați, profit peste 797.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,73 de milioane de lei.
 
Despre Masterclass AG SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 30 august 2023, Masterclass AG SRL a fost înființată în 2005, are sediul social în București, pe bulevardul Unirii, nr. 72, și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Societatea are un punct de lucru în Bibești și unul în Târgu Jiu.
 
Asociați sunt Ana Maria Drăgulin și Simona Violeta Mainerici, ultima fiind și administrator alături de Florin Mainerici.
 
Numele Anei Maria Drăgulin se regăsește și în Real Smart Development SRL București, iar cel al Simonei Violeta Mainerici se regăsește și în Miss Merlin SRL București.
 
La rândul său, Florin Mainerici figurează și în Project Office Studio SRL și Instal Energy Solutions SRL, ambele din București.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Masterclass AG SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 73.271.526,18 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Compania Națională Imprimeria Națională SA, Compania Națională de Investiții, Comuna Balotești, dar și altele.
 
În 2022, Masterclass AG SRL a avut 31 de angajați, profit peste 1,06 milioane de lei și cifra de afaceri peste 18,59 de milioane de lei.
 
Despre Tachyon SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 30 august 2023, Tachyon SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Galați, pe strada Grigore Ventura, nr. 17 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociat unic este Vasilica Mocanu, iar administrator este Gheorghe Mocanu, numele celor doi regăsindu-se în aceeași formulă și în Tachyon Building SRL Galați.
 
În 2022, Tachyon SRL a declarat 28 de angajați, pierderi peste 830.000 de lei și cifra de afaceri peste 6,14 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Tachyon SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 67.692,80 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se Comuna Cerchezu, Comuna Vânători, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, dar și altele.
 
Despre Tachyon Building SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 30 august 2023, Tachyon Building SRL a fost înființată în 2021, are sediul social în Galați, pe strada Grigore Ventura, nr. 17 și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Firma este deținută de Vasilica Mocanu și administrată de Gheorghe Mocanu, ambii de la Tachyon SRL.
 
În 2022, societatea a declarat 26 de angajați, profit peste 770.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,07 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Holding Hondor Stil SRL, contract de peste 1,4 milioane de euro cu Primăria Medgidia, pentru lucrările la Școala Gimnazială Spiru Haret din municipiu (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii