Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Documentația pentru înființarea centrelor de colectare prin aport voluntar din municipiu va fi elaborată de o firmă din București(DOCUMENT)

ro

28 Aug, 2023 17:00 1128 Marime text
  • Contractul de elaborare a documentației tehnico-economice, faza SF, inclusiv documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin certificatele de urbanism, studii topografice și geotehnice pentru obiectivul de investiții „Înființare centre de colectare prin aport voluntar în municipiul Constanța” a revenit unei companii din Capitală
  • Valoarea achiziției este de 266.000 de lei fără TVA
  • SC Tender Partners SRL aparține Vioricăi Gheorghe
  • În anul 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 1.974.083 de lei, un profit net de 756.023 de lei și 4 angajați, potrivit www.termene.ro
 

Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare a documentației tehnico-economice, faza SF, inclusiv documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin certificatele de urbanism, studii topografice și geotehnice pentru obiectivul de investiții „Înființare centre de colectare prin aport voluntar în municipiul Constanța” unei companii din Capitală.

Valoarea achiziției este de 266.000 de lei fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare
 
SC Tender Partners SRL este o firmă cu sediul social în București și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea .

Unic asociat și administrator Viorica Gheorghe pe care o mai regăsim și în TVV Cons Expert SRL dar și în Tamy Complet Services SRL.
În anul 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 1.974.083 de lei, un profit net de 756.023 de lei și 4 angajați, potrivit www.termene.ro.

Compania mai figurează cu alte 9 contracte din achiziții publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente”, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:
 
Licitații Constanța Holiday D'Sign Consult, unic ofertant pentru elaborarea documentației de reabilitare a Casei Căsătoriilor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii