Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța DGASPC a încheiat un contract de prestări servicii pentru formare profesională (DOCUMENT)

ro

13 Nov, 2023 17:00 1085 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL, firmă controlată de Anca - Iulia Ionașcu.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Prestări servicii formare profesională”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Contractul are data 11 octombrie 2023. Valoarea acestuia e de 66.990 lei, ofertant câștigător fiind Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL.
 
Potrivit e-licitatie.ro, este vorba de servicii de formare profesională pentru 110 tineri, conform cerințelor din caietul de sarcini. Locul principal de executare - Constanța și județul Constanța. Achiziția se referă la un proiect si / sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 Axa prioritară Incluziunea socială și combaterea sărăciei. Titlul Proiectului: „Mai implicat! Mai integrat!“. 
 
Despre Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 13 noiembrie 2023, Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL a fost înființată în anul 2005, are adresa în municipiul Galați, iar activitatea principală este „ Alte forme de învățământ n.c.a.“.
 
Conform sursei citate, în Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL asociat unic este Anca - Iulia Ionașcu, cea care deține și calitatea de administrator. Anca - Iulia Ionașcu mai apare (ca asociat, cu 25%) într-o firmă în funcțiune, Axistal Biz SRL Galați.     
 
În 2022, Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL a avut o cifră de afaceri de 6.576.982 lei, un profit de 484.490 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 28.
 
Platforma termene.ro informează și că Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL are peste 580 de contracte câștigate - achiziții directe și aproape 30 de contracte câștigate - achiziții publice și din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 12 noiembrie 2023).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.​

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța achiziționează licențe software IT (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii