Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța achiziționează licențe software IT (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2023 11:12 1113 Marime text
 
  • Ofertant câștigător este firma Verasys International SRL.   
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare pachet licențe software IT”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 30 mai a.c. Valoarea acestuia e de 108.551 lei, ofertant câștigător fiind firma Verasys International SRL.
 
Potrivit e-licitatie.ro, obiectul achiziţiei îl constituie furnizarea de licențe software IT care să asigure, potrivit stadiului tehnicii utilizate în procesul de prelucrare și de costuri, un nivel de securitate adecvat în ceea ce privește riscurile pe care le reprezintă prelucrarea, precum și în ceea ce privește natura datelor care trebuie protejate.
 
Conform sursei citate, pachetul de licențe cuprinde 75 de licențe sisteme de operare clienti și o licență de tip sistem de gestiune a bazelor de date (SGBD).
 
Despre Verasys International SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 16 iunie, Verasys International SRL a fost înființată în anul 2003, are adresa în municipiul București, iar activitatea principală este „Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software- ului“.
 
Conform sursei citate, în Verasys International SRL asociați sunt Olivian - Mihail M. Barbu (cu 77,5%) și Viorica Daniela Sima (cu 22,5%), aceștia având și calitatea de administrator. Olivian – Mihail M. Barbu mai apare într-o firmă în funcțiune, RDS-Net SRL, în care e asociat unic și administrator.     
 
În 2022, Verasys International SRL a avut o cifră de afaceri de 21.125.275 lei, un profit de 2.227.601 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 11.
 
Platforma termene.ro informează și că Verasys International SRL are peste 1.800 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
DGASPC Constanța achiziționează servicii poștale (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii