Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Comuna Lipnița caută firmă pentru lucrările de reabilitare la Școala din Canlia (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2023 12:35 990 Marime text
  • Valoarea totală estimată a achiziției se ridică la 1.274.293,54 de lei fără TVA, adică peste 250.000 de euro, la cursul actual.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Comuna Lipnița, din județul Constanța, a lansat în SEAP procedura pentru atribuirea contractului de execuție lucrări de reabilitare la Școala din Canlia, finanțarea fiind asigurată prin PNRR.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală estimată a achiziției se ridică la 1.274.293,54 de lei fără TVA, adică peste 250.000 de euro, la cursul actual.
 
Titlul contractului este „Execuția lucrărilor pentru implementare invesitiții publice: Reabilitarea moderată a clădirii publice Școala din Localitatea Canlia, Comuna Lipnița, Jud.Constanța -finanțat prin Planul naţional de redresare şi rezilienţă în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C10/I.3/I1.3/1, componenta 10 – Fondul Local, I3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate“.
 
Asigurarea este asigurată din fonduri europene, prin PNRR, iar atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
„Contractul vizează execuție lucrări pentru realizarea: Execuția lucrărilor pentru implementare invesitiții publice: Reabilitarea moderată a clădirii publice Școala din Localitatea Canlia, Comuna Lipnița, Jud.Constanța -finanțat prin Planul naţional de redresare şi rezilienţă în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C10/I.3/I1.3/1, componenta 10 – Fondul Local, I3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale I1.3 -Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-puncte de reîncarcare vehicule electrice- conform Caiet de sarcini și proiect tehnic atașat“, se arată în descrierea achiziției publice.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante, precum și persoanele din cadrul autorității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/ sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt:
Dinu Nicolae - Florin – Primar
Ivșcu Eugen – Viceprimar
Dinu Stelian – Consilier
Torică Georgică – Consilier
Mirea Dumitru – Consilier
Pîrvu Gheorghiță – Consilier
Aliș Visel – Consilier
Arămitu Costel – Consilier
Anton Valentin – Consilier
Balea Gheorghe – Consilier
Stoian Tabita – Consilier
Guță Ion – Consilier
Mocanu Daniel – Consilier
Anton Nicolae – Consilier
Coman Constantin – Inspector superior contabil
Bragadireanu Alexandru-Emin – Secretar general delegat
Crăciun Anamaria-Cristina-expert achiziții, administrator furnizor de servicii auxiliare achiziției.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Comuna Lipnița din județul Constanța a obținut finanțare prin PNRR pentru dotarea a patru școli
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii