Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CS Axiopolis Cernavodă a contractat servicii de curățenie și igienizare (DOCUMENT)

ro

27 May, 2024 12:42 480 Marime text

 
  • Valoarea contractului este de 518.263,06 lei, ofertant câștigător fiind firma Green Prest Util SRL, controlată de Cristina Gheorghe.  
     
Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de curățenie și igienizare în spațiile interioare și exterioare ale locațiilor în care își desfășoara activitatea personalul sportiv și auxiliar al Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea contractului 932/8 mai 2024 este de 518.263,06 lei, ofertant câștigător fiind firma Green Prest Util SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, serviciile de curățenie și igienizare se execută pentru o suprafață de 63.813 metri pătrați.

Despre SC Green Prest Util SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 27 mai 2024, firma Green Prest Util SRL fost înființată în anul 2023, adresa sediului social este la Cernavodă, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor“.
 
Asociat unic în SC Green Prest Util SRL este Cristina Gheorghe, cea care deține și calitatea de administrator.

Platforma termene.ro informează că SC Green Prest Util SRL are două contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat – achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 26 mai 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Green Prest Util SRL, servicii de tăiere și defrișare a vegetației la stadionul Trust Cernavodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii