Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Consal Trade SRL se va ocupa de dragajul din Portul Midia (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2023 17:00 1233 Marime text
  • Obiectul achiziției îl constituie execuția operațiunilor de dragaj de întreținere în senal Port Constanța – Port Midia
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit contractul privind dragajul de întreținere în porturile maritime, prin licitație publică.
 
Obiectul achiziției îl constituie execuția operațiunilor de dragaj de întreținere în senal Port Constanța – Port Midia, cât și ralizarea acestor lucrări în zone afectate de situații neprevăzute. Valoarea contractului este de 1.999.200 lei, atribuirea având loc pe data de 31 august 2023, rezultatul fiind publicat la dată recentă.
 
Firma declarată câștigătoare este Consal Trade SRL.
 
Despre Consal Trade SRL

 
Consal Trade SRL se ocupă de construcţii hidrotehnice și este controlată de un off-shore din Cipru, respectiv Hermosiocco Trading Limited. A fost fondată în anul 1995 și are sediul social în Giurgiu, pe strada Vasile Alecsandri nr. 11. Societatea mai are puncte de lucru în Constanța, Mangalia dar și în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Constanța.


Potrivit www.termene.ro, cifra de afaceri a companiei a fost de 99,800,592 lei în anul 2022, cu un profit de 16,097,004 lei și 250 de angajați. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 16.48%.
 
Potrivit datelor noastre, Hermosiocco Trading Limited este reprezentată legal de omul de afaceri Constantin Chicheanu iar Marcela Mohanu este administrator.

Consal Trade SRL a încheiat 39 contracte de achiziții publice în valoare totală de 34.499.094,29 lei, printre autoritățile contractante aflându-se Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Compania Națională „CFR“ SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională.


Chicheanu mai apare în companiile Perfect Star SRL, Carpatica Impex SRL și în Mariana Com Turist SRL.

 
Consal Trade mai este asociată în societățile Consal Trade Energy și Odiseea Turism & Construct, potrivit www.termene.ro.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Drumuri Județene Constanța SA a bătut palma cu cei de la Consal Trade SRL! Obiectul și valoarea acordului-cadru (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii