Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța AIC Trucks furnizează Primăriei Agigea două autospeciale pentru compactarea deșeurilor (DOCUMENT)

ro

19 Jun, 2023 14:43 1073 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 1.107.500 de lei fără TVA, adică peste 220.000 de euro, la cursul actual, atribuirea făcându-se prin licitație deschisă.
AIC Trucks SA și-a adjudecat contractul vizând livrarea a două autospeciale compactoare deșeuri către Primăria Comunei Agigea, în cadrul proiectului cu fonduri europene „Eficientizare sistem de colectare deșeuri în Comuna Agigea“.
 
Valoarea totală a contractului este de 1.107.500 de lei fără TVA, adică peste 220.000 de euro, la cursul actual, atribuirea făcându-se prin licitație deschisă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că a fost depusă o singură ofertă în cadrul licitației.
 
Astfel, contractul vizează „furnizare două autospeciale compactoare deșeuri în cadrul proiectului «Eficientizare sistem de colectare deșeuri în Comuna Agigea, județul Constanța»“.
 
Potrivit autorității contractante,  vor fi furnizate / puse în funcțiune următoarele produse, conform caietului de sarcini atașat: - 1 autospecială compactoare cu capacitatea de 22 mc - ce va asigura colectarea deșeurilor de pe străzile principale ale localităților Agigea și Lazu - 1 autospecială compactoare, cu capacitatea de min.15-max.16 mc - ce va asigura colectarea deșeurilor de pe străzile secundare ale localităților Agigea și Lazu“.
 
Așa cum am precizat, finanțarea este asigurată din fonduri europene, fiind vorba despre proiectul „Eficientizare sistem de colectare deșeuri în comuna Agigea, Județul Constanța- COD SMIS 157793, finanțat din Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020, contract de finantare nr. 734/ 26.01.2023“, în cadrul Programului Operational pentru Pescuit și Afaceri Maritime – POPAM.
 
Despre AIC Trucks SA
 
În luna aprilie 2023, compania AIC Trucks SA a semnat contractul pentru un autovehicul de depanare cu CT BUS.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 19 iunie 2023, AIC Trucks SA a fost înființată în anul 2017, are sediul social în Chiajna, pe strada Italia și se ocupă de comerțul cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule.
 
Firma este deținută de compania luxemburgheză AFIN Holding SA, cu 80%, și de cetățeanul italian Maurizio Michele Giovanni Rossetto, cu 20%.
 
AIC Trucks SA este administrată de cetățeanul italian Umberto Albarosa, iar Stefano Albarosa este reprezentant asociat persoană juridică, în timp ce auditorul este TPA Audit Advisory SRL.
 
AFIN Holding SA figurează și în E-Res Real Estate & Energy SRL și Automotive Investment Corporation SRL, ambele din Ilfov.
 
Maurizio Michele Giovanni Rossetto, la rândul său, figurează și în Cefin Real Estate Sigma SRL, E-Res Real Estate & Energy SRL, Dutch Trucks Services SRL, East Truck Center SRL, Errefin Real Estate Developments SRL, E-Res Renewable Energy Engineering  SRL, AIC Service Network SRL, Res Invest South East Europe SRL, Perpetuum Renewable Energy South East Europe SRL, Res Invest Corporation SEE SRL, AHMR Holding SA, Logistic Developer SRL, South East Truck Services SRL Constanța și Cefin Real Estate Timișoara Residential SRL.
 
Nu în ultimul rând, Umberto Albarosa figurează și în E-Res Real Estate & Energy SRL, E-Res Renewable Energy Engineering SRL, Perpetuum Renewable Energy South East Europe SRL, AHMR Holding SA, T40 Terra Green Concept SRL, Champ Gamma P5 SRL, Champ Alfa P3 SRL, A1 Solar Energy Management SRL și Agroenergy Experts SRL.
 
În 2022, AIC Trucks SA a declarat 76 de angajați, profit peste 12,26 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 407,88 de milioane de lei.
 
Conform sursei citate, compania figurează cu 44 de contracte publice, printre autoritățile contractante numărându-se Comuna Costești, Publitrans 2000 SA, Comuna Oancea, Servicii Comunale SA, dar și UM 01714, precum și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cât costă actualizarea și transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General al comunei Agigea?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii