Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Confort Urban SRL cumpără autobasculantă de la AIC Trucks SA. La ce valoare se ridică achiziția? (DOCUMENT)

ro

20 Jul, 2023 18:00 1244 Marime text
  • Societatea Confort Urban SRL din Constanța a încheiat un contract cu AIC Trucks, în valoare de 499.500 de lei
  • După cum se arată pe termene.ro, platformă consultată la data de 20 iulie 2023, AIC Trucks SA are sediul social în județul Ilfov, comuna Chiajna, pe strada Italia. AIC Trucks SA a fost înființată pe 25 mai 2016 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule”
  • Potrivit termene.ro, în 2022, AIC Trucks SA a raportat o cifră de afaceri egală cu 407.880.984 de lei, un profit egal cu 12.262.705 lei și o medie de 76 de angajați
 
Societatea Confort Urban SRL din Constanța a încheiat un contract cu AIC Trucks, în valoare de 499.500 de lei.
 
Confort Urban SRL a atribuit contractul „autobasculantă 4x2 cu benă basculabilă trilateral”.
 
Conform descrierii achiziției publice, se dorește achiziția unei autobasculante 4x2 cu benă basculabilă trilateral necesară în vederea realizării în condiții optime a transportului diferitelor tipuri de materii prime și materiale: nisip, pietriș, piatră spartă, săpătură de pământ și asfalt, la diverse puncte de lucru din Municipiul Constanța.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Confort Urban și AIC Trucks au încheiat contractul la data de 10 iulie 2023, iar pe 18 iulie, rezultatul a apărut în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
 
Despre AIC Trucks
 
După cum se arată pe termene.ro, platformă consultată la data de 20 iulie 2023, AIC Trucks SA are sediul social în județul Ilfov, comuna Chiajna, pe strada Italia. AIC Trucks SA a fost înființată pe 25 mai 2016 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule”.
 
Sursa citată arată că, în trecut, firma s-a numit West Trucks.
 
De asemenea, societatea a mai avut un sediu în satul Sântandrei, județul Hunedoara.
 
Acționarii AIC Trucks SA sunt Afin Holding SA (companie cu sediul în Luxemburg) și Maurizio Michele Giovanni Rossetto (cetățean italian). Potrivit termene.ro, procentele sunt împărțite astfel: 80% - Afin Holding SA și 20 % - Maurizio Michele Giovanni Rossetto. Aportul părților sociale este de 6.807.450 de lei, respectiv 1.701.860 de lei.
 
Afin Holding SA apare și în E-Res Real Estate & Energy SRL și Automotive Investment Corporation SRL.
 
De cealaltă parte, Maurizio Michele Giovanni Rossetto figurează în: Cefin Real Estate Sigma SRL, E-Res Real Estate & Energy SRL, Dutch Truck Services SRL, East Truck Center SRL, Errefin Real Estate Developments SRL, E-Res Renewable Energy Engineering SRL, AIC Service Network SRL, Res Invest Corporation See SRL, AHMR Holding SA, Logistic Developer SRL, South East Truck Services SRL și Cefin Real Estate Timișoara Residential SRL.
 
Administrator în AIC Trucks SA este Umberto Albarosa.
 
Ea mai apare și în: E-Res Real Estate & Energy SRL, E-Res Renewable Energy Engineering SRL, Perpetuum Renewable Energy South East Europe SRL, AHMR Holding SA, T40 Terra Green Concept SRL, Champ Gamma P5 SRL, Champ Alfa P3 SRL, A1 Solar Energy Management SRL și Agroenergy Experts SRL.
 
AIC Trucks SA a parafat 47 de contracte de achiziție publică, cu autorități contractante ca: Salubritate Urziceni, Confort Urban SRL, Consiliul Local Agigea, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Servicii Publice de Mentenanță Mihail Kogălniceanu SRL etc.
 
Potrivit termene.ro, în 2022, AIC Trucks SA a raportat o cifră de afaceri egală cu 407.880.984 de lei, un profit egal cu 12.262.705 lei și o medie de 76 de angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Constanța Confort Urban achiziționează două autobasculante cu benă semirotundă (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii