Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agorapolis SRL mai câștigă un contract de la Primăria Constanța. Pentru ce va plăti municipalitatea peste 300.000 de lei? (DOCUMENT)

ro

30 Mar, 2023 00:00 1707 Marime text
  • Este vorba despre contractul de prestări servicii „Concepție grafică elemente signalistică urbană din municipiul Constanța", în valoare de 260.000 lei fără TVA, respectiv 309.400 lei cu TVA
  • Agorapolis are de executat concepția grafică pentru hărți trasee CT BUS, printare 125 de mesh-uri de informare pentru adăposturile modulare de călători, plăcuțe cu denumirea străzilor și cu numerele imobilelor, panouri, plăcuțe și indicatoare direcționale și de informare pentru parcuri, locuri de joacă, dar și pentru imobile/locuințe colective, semnalizare și presemnalizare stații de taxi, indicatoare direcționale urbane și elaborare caiet de sarcini cu caracteristici și date tehnice pentru demararea procedurilor de achiziție și montare a elementelor de signalistică urbană
  • Unic asociat și administratorul Agorapolis este Mihaela Pușnava
  • Compania a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL
 

 
Agorapolis SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța.

Este vorba despre contractul de prestări servicii „Concepție grafică elemente signalistică urbană din municipiul Constanța", în valoare de 260.000 lei fără TVA, respectiv 309.400 lei cu TVA, vezi secțiunea „documente".

Potrivit contractului, Agorapolis are de executat concepția grafică pentru hărți trasee CT BUS, printare 125 de mesh-uri de informare pentru adăposturile modulare de călători, plăcuțe cu denumirea străzilor și cu numerele imobilelor, panouri, plăcuțe și indicatoare direcționale și de informare pentru parcuri, locuri de joacă, dar și pentru imobile/locuințe colective, semnalizare și presemnalizare stații de taxi, indicatoare direcționale urbane și elaborare caiet de sarcini cu caracteristici și date tehnice pentru demararea procedurilor de achiziție și montare a elementelor de signalistică urbană.

Despre Agorapolis SRL
 
Firma are sediul în Constanța. Unic asociat și administratorul este Mihaela Pușnava.

Compania Agorapolis SRL a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL.

În anul 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.345.875 de lei, un profit net de 153.737 de lei și cinci angajați.

În august 2017, Primăria Constanţa a atribuit firmei Agorapolis contractul pentru elaborarea strategiei de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu – cost 85.000 de lei fără TVA.

În luna septembrie 2022, același SRL a primit de la Primăria Constanța și contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor de elaborare studii de teren, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu pedologic, studiu hidrologic pentru obiectivul de investiții „Construire parc DN 3C din Municipiul Constanța“ pentru suma de 50.000 de lei, fără TVA.

Anul acesta, Primăria Constanța a atribuit către Agorapolis contractul pentru Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică parc Soveja și reconfigurare circulație, etapa studiu de fezabilitate. Studiul pentru amenajare spațiu public situat la intersecția str. Soveja cu str. Ștefăniță Vodă - amenajare peisagistică - parc Soveja și reconfigurare circulație va fi realizat de Agorapolis SRL pentru 134.000 lei, respectiv 27.629 euro.

Și tot anul acesta, Primăria Constanța a atribuit tot către Agorapolis contractul de prestări servicii pentru elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Construire promenadă pietonală cu pistă de biciclete, tronson cuprins între str. Lebedei și baza taluzuri corespunzător intersecției str. Pușkin cu str. Mihai Eminescu" - Faza SF, DTAA, DTAC, PT+DDE. Valoarea contractului este de 270.000 lei fără TVA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Promenadă cu pistă de biciclete pe plaja Modern, din Constanța! Agorapolis SRL elaborează documentația (DOCUMENT+GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii