Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Achiziție de aproximativ un milion de lei făcută de Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia (DOCUMENT)

ro

09 Jan, 2024 12:43 1015 Marime text


Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia cumpără legume, fructe și fructe cu coajă tropicală.
 
Conform descrierii succinte, acordul cadru încetează să producă efecte după o perioadă de 12 luni, cu operatorii economici clasaţi pe primul loc pentru fiecare LOT în parte, respectiv cu operatorii economici clasați pe locul II pentru fiecare lot în parte, respectiv cu operatorii economici clasați pe locul III pentru fiecare lot în parte, pentru situația în care câștigătorul lotului se regăsește în una din situațiile prevăzute la art. 15.2 din acordul-cadru privind rezilierea acordului-cadru/contractului, precum şi semnarea mai multor contracte subsecvente în funcţie de necesitățile autorității contractante și identificarea fondurilor financiare.
 
Valoarea achiziției este de 973.270 de lei, fără TVA.
 
Cei doi câștigători ai licitației sunt Amariei G. Petru și Marges Family.
 
Contractul a fost atribuit având în vedere criteriul celui mai bun raport  calitate – preț.
 
Acesta a fost încheiat la data de 22 decembrie 2023, iar rezultatul final a apărut în SEAP pe 8 ianuarie 2024.
 
Despre Amariei G. Petru
 
Conform termene.ro, întreprinderea individuală funcționează din anul 2006, are sediul în județul Suceava, Rotopănești și obiectul de activitate este „cultivarea fructelor semințoase și sâmburoase”.
 
Petru Amariei este titularul întreprinderii și conform termene.ro, apare și în: Ama Fruct CP SRL, Grupul de Producători Rodul Pomilor Cooperativă Agricolă, Agro – Pomicola SRL (radiată) și Rustrico Impex SRL (radiată).
 
Sursa citată mai arată că întreprinderea individuală are câștigate 311 licitații publice. Autoritățile contractante sunt: DGASPC Vaslui, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Spitalul de Recuperare „Sf. Gheorghe” Botoșani, Penitenciarul Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova etc.
 
Despre Marges Family
 
Potrivit termene.ro, societatea are sediul în Mangalia, județul Constanța, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”, iar anul înființării este 2014.
 
Gheorghe Cristea este asociatul și administratorul Marges Family SRL.
 
După cum se arată pe termene.ro, el mai figurează în Consumcoop Mangalia Societate Cooperativă, Bianca Actual SRL, Anages Family SRL și Georges – Servimex SRL (radiată).
 
Marges Family SRL mai are trei contracte de achiziție publică adjudecate, toate cu Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia.
 
Marges Family SRL a realizat în 2022 o cfiră de afaceri de 707.358 de lei și un profit de 175.261 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia cumpără pâine, cozonac și paste făinoase de la un vechi partener
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii