Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, din Constanța, cumpără echipamente pentru identificarea minelor marine! (DOCUMENT)

ro

29 Sep, 2023 11:20 1065 Marime text
 
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 2.770.210 de lei – a fost atribuit companiilor Autonomous Flight Technology R&D SRL și Tehnopro Engineering SRL, ambele din București.
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, din Constanța, cumpără echipamente și materiale pentru Sistemul bazat pe vehicule autonome aeriene și maritime, pentru identificarea minelor marine și suportul echipei de intervenție în misiunea de neutralizare – ASMINES.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 2.770.210 de lei – a fost atribuit companiilor Autonomous Flight Technology R&D SRL și Tehnopro Engineering SRL, ambele din București.
 
Despre Autonomous Flight Technology R&D SRL
 
Potrivit termene.ro, Autonomous Flight Technology R&D SRL a fost înființată în 1997, are sediul social în București, pe strada Traian, nr. 152 și se ocupă de cercetare-dezvoltare în alte științe naturale și inginerie.
 
Asociați sunt Emanuel Popp și Ionel Mîndru, ambii fiind și administratorii societății.
 
Numele celor doi se regăsesc și în A.F.T. Design SRL București, iar Emanuel Popp figurează și în Hera Communication Company SRL și Popp E. Emanuel Persoană Fizică Autorizată, ambele din București.
 
În 2022, Autonomous Flight Technology R&D SRL a declarat 28 de angajați, pierderi peste 410.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 2,9 milioane de lei.
 
Potrivit datelor oficiale, Compania Autonomous Flight Technology R&D SRL a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 320.397,64 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Aeroclubul României, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Universitatea Politehnică din București, dar și altele.
 
Tehnopro Engineering SRL
 
Tot potrivit termene.ro, Tehnopro Engineering SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în București, pe strada Stăruinței, nr. 2 și se ocupă de repararea mașinilor.
 
Asociați sunt Augustin Lupu și Violeta Lupu, primul fiind și administratorul societății, iar numele său regăsindu-se și în Tag Industry Partners SRL Prahova.
 
În 2022, Tehnopro Engineering SRL a declarat opt angajați, profit aproape 230.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 4,34 de milioane de lei.
 
Tehnopro Engineering SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 66.670 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj, Secretariatul General al Guvernului, UM 01178 și UM 01357 București.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații Constanța
Aproape un milion de lei pentru modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea. Ce firmă a câștigat contractul? (DOCUMENT)

 
Licitații Constanța
Primăria Comana, contract peste 1,37 de milioane de euro pentru asfaltarea străzilor din Comana, Tătaru și Pelinu (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii