Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea solicită acord de mediu pentru amenajarea parcului de la fostele galerii Soveja

ro

07 Dec, 2022 12:20 1309 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amenajare spațiu public situat la intersecția străzilor Soveja și Ștefaniță Vodă – amenajare peisagistica parc Soveja și reconfigurare circulații”.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului de pe strada Unirii numărul 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Amplasamentul viitorului parc Soveja are o suprafață de 5.250 mp și se află pe spațiul fostului bazar Ștefăniță Vodă. Terenul se află în proprietatea municipiului Constanța, iar municipalitatea și-a propus să realizeze aici spații verzi, un loc de joacă și zone de activități sportive.

Primăria municipiului Constanța a eliberat în vara acestui an un certificat de urbanism pentru amenajarea spațiului public. Conform actului de urbanism cu numărul 1438, este vorba despre „amenajare peisagistică a unui parc și reconfigurare circulații”. Certificatul emis vizează etapele SF, PAC, PT, DDE și asistența tehnică.

Și tot în august 2022, Primăria Constanța a atribuit prin cumpărare directă contractul pentru Serviciul de Elaborare documentație tehnico-economică parc Soveja și reconfigurare circulație, etapa studiu de fezabilitate Studiul pentru amenajare spațiu public situat la intersecția str. Soveja cu str. Ștefăniță Vodă - amenajare peisagistică – parc Soveja și reconfigurare circulație va fi realizat de Agorapolis SRL pentru 134.000 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii