Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Confort Urban SRL cumpără vopsea, diluant și microbile de 1,5 milioane de lei de la Histria Internațional SRL, deținută de familia Bosînceanu (DOCUMENT)

ro

27 Feb, 2024 17:00 736 Marime text
  • Histria Internațional SRL, controlată de Dumitrița și Mircea Bosînceanu, va livra către Confort Urban SRL vopsea, diluant și microbile.
  • Valoarea contractului atribuit de Confort Urban SRL este de 1.499.500 lei.
 
SC Confort Urban SRL cumpără vopsea, diluant și microbile pentru marcaje rutiere de la Histria Internațional SRL. Potrivit SICAP, valoarea contractului atribuit pe data de 20 februarie 2024 este de 1.499.500 lei.
 
Având în vedere starea actuală a marcajelor existente şi degradările evolutive cauzate de solicitările dinamice şi de factorii climaterici, este necesară executarea lucrărilor de întreţinere, reparaţii şi intervenții în diverse locaţii, pentru a elimina neconformităţile identificate la întregul sistem de reglementare rutier şi delimitarea corespunzătoare cu diferite tipuri de marcaje rutiere specifice. Nu se va achiziționa o cantitate fixă în fiecare lună a contractului subsecvent și nu se va achita o sumă minimă lunar. Comenzile vor fi efectuate în funcție de necesități.

Prin contractul de delegare a gestiunii nr. 46590/03.04.2013 încheiat între Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL, în calitate de administrator al tramei stradale, SC Confort Urban SRL are următoarele obligații, conform Contractului de delegare conform H.C.L. nr. 63/2013:
- realiza marcajele rutiere cu caracter permanent sau temporar, ca urmare a resistematizării locurilor de parcare vechi,
- realiza lucrări de întreţinere a marcajelor existente
-      semnaliza noi condiţii de trafic aprobate în cadrul comisiei de circulaţie (crearea de sensuri unice, intersecţii, locuri de parcare, treceri de pietoni, benzi de circulaţie speciale).
Prin achiziţia produselor şi completarea stocului existent, se asigură continuitatea activităţii din cadrul Serviciului semaforizare, parcări, marcaje.
 


Despre Histria Internațional SRL

 

Înființată în anul 1996, societatea are sediul social pe Șoseaua Gherase, nr. 66-70 din București și desfășoară activități de comerț cu ridicata nespecializat.

Asociați în firmă sunt Dumitrița Bosînceanu, cu 51,70% din capitalul social, și Mircea Gh. Bosîncianu, cu 58,2984 din capitalul social. Administratorul firmei este Bosânceanu Mircea.

Potrivit termene.ro, Dumitrița Bosînceanu este asociat în următoarele firme: Bluepress Media SRL, Agi-Serv SRL, Expert Management SA, Histria Shipmanagement SRL și Histria Protguard SRL. De asemenea, Dumitrița Bosânceanu este administartor în firmele: Cuget Liber SA și Șantierul Naval Constanța SA. La rândul său, Bosîncianu Mircea este asociat unic în Contract Management SRL.
 
Din anul 2007, Histria Internațional SRL a obținut 576 de contacte de la autorități publice. Printre aceste se numără: Serviciul Public Baia Populară Sibiu, Compania Națională "Imprimeria Națională" SA, Spitalul Orășenesc Dr. Gheorghe Constantinescu Bumbești-Jiu, Ministerul Apărării Naționale – UM 02275 Băltatești, Primăria Roșiorii de Vede, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, Direcția Generala Regională a Finanțelor Publice Ploiești, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova și altele.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 36 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 32.556.888 lei și un profit de 1.967.294 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe: Techno Volt SRL va furniza Universității Maritime din Constanța un sistem de măsurare zgomote și vibrații (DOCUMENTE)
 
Cumpărări directe Constanța: ABADL cumpără de la Fix Project Consulting SRL servicii de expertiză tehnică pentru circulațiile pietonale spre plajă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii