Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Techno Volt SRL va furniza Universității Maritime din Constanța un sistem de măsurare zgomote și vibrații (DOCUMENTE)

ro

27 Feb, 2024 09:58 443 Marime text
  • Techno Volt SRL a semnat cu Universitatea Maritimă din Constanța. Societatea din București va livra un sistem de măsurare zgomote și vibrații.
  • Valoarea contractului atribuit pe data de 23 februarie 2024 este de 204.150 lei.
 
Universitatea Maritimă din Constanța cumpără prin achiziție directă un sistem de măsurare zgomote și vibrații. Potivit SICAP, ofertantul câștigător este Techno Volt SRL, iar valoarea contractului atribuit pe data de 23 februarie 2024 este de 204.150 lei.
 
Sistemul de măsurare zgomote și vibrații este alcătuit din:
1.Unitate de achizitie de date cu 8 canale diferențiale: 6, 24-bit ADC, 200 kS/canal și 2 counter 1MS/canal, tip SIRIUS-6xACC- 2xACC+ sau echivalent - 1 bucată;
 
• 6 canale analogice de intrare: Tensiune, IEPE, Domenii de tensiune (DualCore): ±10(0,5) V, IEPE Excitație: 2, 4, 8, 12, 16 sau 20 mA, Cuplare de intrare: DC sau AC (0,1) Hz sau 1 Hz), convertor A/D: DUAL CORE (2 x 24 biți sigma delta), 204,8 kS/s, cu AAF, TEDS, conector de intrare: BNC,
 
• 2 canale counter avansat pentru modul eveniment, sincronizare și senzor pe Lemo L1B7f, 1x CAN 2.0b BUS pe DSUB9m, 2x SYNC,
• interfață PC USB2;
• alimentare 9-36V DC,
• alimentator 24V DC de la 220V, 50HZ inclus Sofware;
• Interfață cu PC (compatibil Windows 10/11) de prezentare sintetica tabelară și grafică a rezultatelor măsurate, posibilități de la analiză matematică standard, vizualizare, secvențiere și export de date în format min EXCEL si TEXT;
• Driver pentru magistrala de date;
• Software specializat pentru aplicații de zgomote și vibrații, care oferă opțiuni precum analizor FFT cu funcționalități extinse, urmărirea mărimii masuratei, vibrații, echilibrare rotodinamică, vibrațiil torsionale, testul modal, spectrul de răspuns la șoc, precum și sonometrul,
 
2. Microfon pentru înregistrarea presiunii acustice tip 146AE 1/2'' CCP Free-field Microphone sau echivalent - 1 bucată:
• Set microfon de presiune CCP de 1/2" Free-field Microphone
• Domeniu de frecvență: 3.15 Hz to.
 
 

Despre Techno Volt SRL

 
 
Înființată în anul 1999, firma are sediul pe strada Olanești, nr. 4 din București și se ocupă de fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsura, verifiare, control, navigație. Asociații firmei Vasile Pangratie, cu 60% din capitalul social, și Constantin Ploeșteanu, cu 40% din capitalul social. Vasile Pangratie este administratorul firmei Techno Volt SRL.

În anul fiscal 2022, firma cu 17 salariați a declarat o cifră de afaceri de 8.925.315 lei și un profit de 1.282.717 lei.

Din anul 2007, firma a obținut 302 de contracte de la instituiții publice. Printre acestea se numără: Universitatea Maritimă din Constanța, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare Comoti, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnică București, Ministerul Apărări - UM 02192 și altele.
 
Din luna martie 2018 până în prezent, Techno Volt SRL a obținut, prin negociere directă, 14 contracte de la autorități publice din Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro, dar și lista contractelor câștigate de Techno Volt SRL prin negociere directă de la autorități publice din Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Ngineering SRL asigură, cu 18.000 de euro, dirigenția de șantier pentru modernizarea străzilor din Gârliciu (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“, achiziție de gazon sintetic și de articole sportive (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii