Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:07 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la Universitatea Maritimă din Constanţa. Iată ce cumpără (document)

ro

16 Sep, 2021 17:21 1952 Marime text
 
 
  • Kongsberg Digital AS va furniza servicii upgrade hardware și servicii de training pentru sistemul Complex de Simulare DP2-K-POS.
Universitatea Maritimă din Constanța  a încheiat un acord cadru pentru furnizare upgrade hardware și servicii de training pentru sistemul Complex de Simulare DP2-K-POS .
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Upgrade hardware și servicii de training pentru sistemul Complex de Simulare DP2-K-POS; Upgrade anual software, inclusiv servicii de instruire și de mentenanță pentru Complex de Simulare DP2-K-POS“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de revizie majoră cu modernizări sistem energetic la Nava DM 30  pentru este Kongsberg Digital AS. 
 
Atribuirea a avut loc în data de 03.10.2018.   
 
Descrierea contractului
 
“Upgrade hardware și servicii de training pentru sistemul Complex de Simulare DP2-K-POS; Upgrade anual software, inclusiv servicii de instruire și de mentenanță pentru Complex de Simulare DP2-K-POS”:

• upgradarea echipamentului hardware de simulare existent şi aducerea lui în primul an al contractului la nivelul de solicitat de către Nautical Institute în Standardul de certificare și acreditare, versiunea “DPSTACC-V1.1-23/02/2018”,

• modernizarea softurilor de simulare existente pe sistemul Complex de Simulare DP2-K-POS şi aducerea lor pe parcursul fiecărui an al contractului, la ultima variantă dezvoltată de către firma producătoare,


• perfecționarea personalului (training și instruire) ce utilizează Complexul de Simulare DP2-K-POS astfel încât să poată utiliza toate facilitățile oferite de noile versiuni hardware și software,

• asigurarea bunei funcţionări a facilităţilor de simularare,

• rezolvarea problemelor/defecţiunilor care pot aparea.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 159200 eur.
 
Despre Kongsberg Digital AS, firma câștigătoare  
 
Compania norvegiană se axează pe utilizarea celor mai noi date drept combustibil pentru analiza avansată. Oferind cele mai noi și avansate informații și produse care au legătură cu industria, Kongsberg Digital și KPMG au lansat cel mai nou parteneriat în cyber-securitatea pentru industria marină.

Cele două companii ajută societățile maritime să facă un transfer sigur către piața interconectată a marketingului.

Kongsberg Digital va asigura fiabilitate, costuri reduse, risc mai scăzut și performanță optimizată pentru utilizatorii și clienții care lucrează în spațiul oceanic și comunitățile inteligente. Kongsberg Digital dezvoltă următoarea generație de produse și servicii digitalizate. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii