Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:18 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația Gărzii de Coastă pentru curățarea și întreținerea fâșiei de protecție, anulată (document)

ro

14 May, 2021 00:00 2040 Marime text
  • Garda de Coastă este structura regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu competență în zona de 30 kilometri de la frontieră de stat a României spre interior, pe raza județelor Constanța și Tulcea.


Garda de Coastă a organizat o licitație publică în vederea atribuirii lucrărilor de curătare și întreținere a fâșiei de protecție, a culoarului de frontieră, în zona de responsabilitate a Grupului de Nave Mangalia și a Sectoarelor Poliției de Frontieră de la Negru Vodă, Băneasa și Ostrov.

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de portalul licitatiapublica.ro, licitația a fost anulată.

Garda de Coastă este structura regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu competență în zona de 30 kilometri de la frontieră de stat a României spre interior, pe raza județelor Constanța și Tulcea, la Marea Neagră și în zona de zece kilometri de o parte și de alta a malului Dunării pe raza județelor Ialomița și Tulcea, având misiunea de a asigura.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și


Centrul de Scafandri Constanţa a atribuit contractul de furnizare a energiei electrice. Ce firmă a câștigat licitația

Cu cine a făcut contract SPIT Constanţa pentru serviciile de corespondență
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii