Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţia a fost lansată în vara anului 2019. Construirea unui nou Acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța abia în faza de proiectare (documente)

ro

08 May, 2020 00:00 4141 Marime text

Clădirea Acvariului din Constanța nu a avut aceeaşi destinaţie întotdeauna, în vremurile de glorie ale Cazinoului, imobilul unde astăzi putem admira vieţuitoarele marine era restaurant. Localul era construit după planurile creatorului Cazinoului, Daniel Renard, apoi clădirea este refăcută de arhitectul Bernovschi şi la data de 1 mai 1958, se deschide Acvariul „Ion Borcea“, primul acvariu public din România.
Acvariul are nevoie de o clădire redimensionată și modernă, motiv pentru care, încă din vara anului trecut, administrația județeană a lansat o licitație pentru servicii de proiectare (SF, PUD, PT+DDE, PAC, documentație as-built, proiect de monitorizare a comportării în timp, a documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor) și asistență tehnică din partea proiectantului necesare derulării proiectului "Construirea, organizarea și dotarea unui nou Acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța", potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 558/ 4.08.2017 privind aprobarea Programului pentru dezvoltarea investiţiilor în turism – Masterplanul investiţiilor în turism – şi a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiţii în turism.
Valoarea totală a contractului fără TVA este de 773.275.76 lei. Licitația a fost adjudecată de Green Business SRL, administrată de omul de afaceri Ioan Cristian Samson.
Sediul social al firmei înființate în 2011 este pe strada Dezrobirii, Nr. 45, Sector: 6, București. În 2018, avea un număr mediu de 6 angajați, un profit de aproximativ 165.000 lei, cifră de afaceri de 2.340.402 lei, capitaluri de 247. 693 lei și datorii de 673.965 lei.
Green Business SRL a colaborat și cu Consiliul Județean Hunedoara pentru implementarea Liniei Verzi Petrila- Uricani, a bătut palma cu Primăria Deva pentru a realiza documentațiile necesare,începând cu studiul de fezabilitate pentru realizarea stațiilor de reîncărcare vehicule electrice, în 3 puncte ale orașului. Totodată, societatea urma să construiască și o parcare în orașul Sinaia.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, preluat de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Romasco Concept SRL cheamă în judecată Consiliul Judeţean Constanţa pentru un litigiu privind achiziţiile publice

Consiliul Judeţean Constanţa, obligat să reevalueze oferta de proiectare a unui nou Acvariu în Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii

Romasco Concept şi-a adjudecat două contracte de la Consiliul Judeţean după ce a contestat o licitaţie la CNSC

Romasco Concept SRL, victorie la CNSC La ce a fost obligat Consiliul Judeţean Constanţa. Sunt vizate două proiecte importante
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii