Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romasco Concept SRL, victorie la CNSC La ce a fost obligat Consiliul Judeţean Constanţa. Sunt vizate două proiecte importante

ro

03 Jun, 2017 00:00 2500 Marime text
Societatea comercială Romasco Concept SRL, cu sediul în municipiul București, a contestat adresele de comunicare emise de Consiliul Judeţean Constanţa, cu privire la rezultatului procedurii nr. 9708/19.04.2017 și nr. 9701/19.04.2017, în contextul derulării proiectelor «Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu» şi «Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Cetatea Histria - DN22/Tariverde»”.
 
Potrivit Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, documentele au fost emise, în legătură cu loturile 1 și 2, în cadrul procedurii de atribuire „simplificată” - într-o singură etapă, online, fără etapă finală de licitație electronică, a contractului de achiziție publică de servicii având ca obiect „Lot 1. Elaborarea documentației tehnicoeconomice - faza SF/DALI (inclusiv studii de teren - geotehnic, topografic, analiza cost beneficiu, după caz, etc.), expertiză tehnică și studiu de trafic, precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor, necesare derulării Proiectului «Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu». Lot 2. Elaborarea documentației tehnico-economice - faza SF/DALI (inclusiv studii de teren - geotehnic, topografic, analiza cost beneficiu, după caz, etc.), expertiză tehnică și studiu de trafic, precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor, necesare derulării Proiectului «Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Cetatea Histria - DN22/Tariverde»”, cod CPV 79314000-8 (Rev.2), organizată de Consiliul Judeţean Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, cu sediul în municipiul Constanța.
 
Potrivit datelor oficiale, SC Romasco Concept SRL a solicitat: „reevaluarea ofertelor, respectiv anularea Comunicare rezultat procedură nr. 9708/19.04.2017 și nr. 9701/19.04.2017”.
 
Ulterior deliberărilor, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a admits contestația formulată de SC Romasco Concept SRL şi a anulat, în parte, raportul procedurii nr. 9699/19.04.2017 referitor la lotul 1 și raportul procedurii nr. 9705/19.04.2017 referitor la lotul 2, precum şi toate actele subsecvente acestora, respectiv mențiunile cu privire la modul în care membrii Comisiei de evaluare au punctat propunerile tehnice depuse de către societatea comercială mai sus precizată, pentru loturile 1 și 2, cu privire la factorul de evaluare „experiență specialiști alocați” precum și mențiunile referitoare la aplicarea criteriului de atribuire, pentru ambele loturi.
 
„Obligă autoritatea contractantă, ca, în termen de 10 zile de la primirea deciziei, să continue procedura de atribuire prin reevaluarea propunerilor tehnice depuse de SC Romasco Concept SRL, pentru loturile 1 și 2, conform celor reţinute în motivare“, se mai arată în documentele CNSC.
 
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii