Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:03 16 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romasco Concept și-a adjudecat două contracte de la Consiliul Județean după ce a contestat o licitație la CNSC

ro

30 Sep, 2017 00:00 1441 Marime text
Consiliul Județean Constanța a achiziționat, după jumătate de an de la organizarea licitației, două contracte de elaborare document tehnico-economic, faza SF/DALI, expertiză tehnică, ACB, studiu trafic și studiu de marketing, precum și pentru întocmirea documentațiilor necesare proiectelor, în două loturi.
 
Primul lot a vizează elaborarea documentației tehnico-economice - faza SF/DALI (inclusiv studii de teren - geotehnic, topografic, analiză cost-beneficiu, după caz etc.), expertiză tehnică și studiu de trafic, precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor, necesare derulării Proiectului „Modernizare infrastructura de transport regională pe traseul Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu“. Lotul 2 cuprinde elaborarea documentației tehnico-economice - faza SF/ DALI (inclusiv studii de teren - geotehnic, topografic, analiză cost-beneficiu, după caz etc.), expertiza tehnică și studiul de trafic, precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor, necesare derulării Proiectului „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Cetatea Histria - DN 22 / Tariverde“.
 
În cadrul licitației, în valoare estimată de 132.500 de lei, au fost primite cinci oferte.
În urma unei decizii a Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, Consiliul Județean a fost obligat să reevalueze una dintre oferte, iar pe 11.09.2017, a încheiat contractul 24768/11.09.2017, pentru primul lot, în valoare de 123.051,2 lei, cu SC Romasco Concept SRL, cu sediul în București. Și contractul pentru cel de-al doilea lot a fost adjudecat de aceeași societate, contra sumei de 246.102,4 lei.

Romasco Concept SRL, victorie la CNSC  

Societatea comercială Romasco Concept SRL, cu sediul în municipiul București, a contestat adresele de comunicare emise de Consiliul Județean Constanța, cu privire la rezultatul procedurii nr. 9708/19.04.2017 și nr. 9701/19.04.2017, în contextul derulării proiectelor „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu“ și „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Cetatea Histria - DN 22 / Tariverde“.

Potrivit Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor, documentele au fost emise, în legătură cu loturile 1 și 2, în cadrul procedurii de atribuire „simplificată“ - într-o singură etapă, online, fără etapă finală de licitație electronică, a contractului de achiziție publică de servicii având ca obiect „Lot 1. Elaborarea documentației tehnico-economice - faza SF/DALI (inclusiv studii de teren - geotehnic, topografic, analiză cost-beneficiu, după caz etc.), expertiză tehnică și studiu de trafic, precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor, necesare derulării proiectului „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu». Lot 2. Elaborarea documentației tehnico-economice - faza SF/DALI (inclusiv studii de teren - geotehnic, topografic, analiză cost beneficiu, după caz etc.), expertiză tehnică și studiu de trafic, precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor, necesare derulării proiectului „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul Cetatea Histria – DN 22/Tariverde»“, cod CPV 79314000-8 (Rev.2), organizată de Consiliul Județean Constanța, în calitate de autoritate contractantă, cu sediul în municipiul Constanța.

Potrivit datelor oficiale, SC Romasco Concept SRL a solicitat: „Reevaluarea ofertelor, respectiv anulare Comunicare rezultat procedură nr. 9708/19.04.2017 și nr. 9701/19.04.2017“.

Ulterior deliberărilor, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a admis contestația formulată de SC Romasco Concept SRL și a anulat, în parte, raportul procedurii nr. 9699/19.04.2017 referitor la lotul 1 și raportul procedurii nr. 9705/19.04.2017 referitor la lotul 2, precum și toate actele subsecvente acestora, respectiv mențiunile cu privire la modul în care membrii comisiei de evaluare au punctat propunerile tehnice depuse de către societatea comercială mai sus precizată, pentru loturile 1 și 2, cu privire la factorul de evaluare „experiență specialiști alocați“, precum și mențiunile referitoare la aplicarea criteriului de atribuire, pentru ambele loturi.
 
„Obligă autoritatea contractantă ca, în termen de zece zile de la primirea deciziei, să continue procedura de atribuire prin reevaluarea propunerilor tehnice depuse de SC Romasco Concept SRL, pentru loturile 1 și 2, conform celor reținute în motivare“, se mai arată în documentele CNSC.

Despre SC Romasco Concept SRL 

Societatea cu sediul social în București o are ca asociat unic și administrator pe Diana Marinela Pavel, născută în localitatea Costești, județul Argeș.

Ti-a placut articolul?

Comentarii