Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:51 28 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Opentrans a semnat un contract cu Primăria Isaccea. Ce servicii va furniza firma (document)

ro

25 Jul, 2021 09:47 2074 Marime text
  •  Opentrans a încheiat un contract Primăria Isaccea, județul Tulcea.
Primăria Isaccea, județul Tulcea a încheiat un acord cadru în cadrul proiectului “Serviciu integrat de transport public urban în contextul dezvoltării durabile a orașului Isaccea”
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor și asistență tehnică din partea proiectantului pe toată durata contractului de execuție și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții cu titlul» “Serviciu integrat de transport public urban în contextul dezvoltării durabile a orașului Isaccea”- construcții de infrastructura privind obiectele: OB2 Construire/modernizare străzi destinate exclusiv pentru transportul public sau utilizate prioritar de transportul public; OB3 Construire/modernizare/extindere zone pietonale; OB4 Construire/amenajare stații transport public; OB6 Construire/amenajare piste/trasee pentru bicicliști“. 
 
Societatea care se vor ocupa de realizarea proiectului tehnic pentru Primaria Isaccea, județul Tulcea este Opentrans.
 
Atribuirea a avut loc în data de 19.07.2021.   
 
Descrierea contractului
 

Investitia cuprinde Realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor și asistență tehnică din partea proiectantului pe toată durata contractului de execuție și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții cu titlul “Serviciu integrat de transport public urban în contextul dezvoltării durabile a orașului Isaccea”- construcții de infrastructura privind obiectele: OB2 Construire/modernizare străzi destinate exclusiv pentru transportul public sau utilizate prioritar de transportul public; OB3 Construire/modernizare/extindere zone pietonale; OB4 Construire/amenajare stații transport public; OB6 Construire/amenajare piste/trasee pentru bicicliști.

Valoarea estimata a contractului de lucrări este in valoare de 7.039.744,31 lei fara TVA constituita astfel (Deviz General conform H.G. 907/2016):

A.Pentru serviciile de proiectare si asistenta tehnica valoarea estimata de 98.722,12 lei fara TVA

B.Pentru execuția lucrărilor (constructii si instalatii)– valoarea estimata de 6.941.022,19 lei fara TVA

Descrierea detaliata a serviciilor de proiectare si a lucrărilor ce vor face obiectul contractului de achiziție publica se regăsește în Caietul de sarcini (si a anexelor acestuia).

Atenție:
- termenul limita de primire a solicitărilor de clarificări: în a-12 zi înainte de data limita de depunere a ofertelor;
- termenul in care autoritatea contractanta va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări: 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 5877931.48 lei.

Despre Opentrans, firma câștigătoare
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2003 și are sediul social în sat Coroieni, județul Maramureș.
  
Administrator este Stanciu Ioan Gabriel.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri netă de  30.403.454 lei, profit net de 456.574 lei și un număr de 105 angajați.
 
Societate are un număr de 59 contracte publice și 54 de dosare în instanță. Compania Opentrans SRL a încheiat 59 contracte de achiziții publice in valoare totală de 59.500.420,88 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Comuna Mihail Kogalniceanu, Comuna Vultureni (Primaria Vultureni), Primaria Ceanu Mare, Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, Primaria Isaccea.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Sursa foto: Google Maps 

Ti-a placut articolul?

Comentarii