Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Italienii de la Manelli Impresa vor extinde Delfinariul de la Constanța (document)

ro

19 May, 2020 00:00 4059 Marime text
  • Contractul de ,,extindere Delfinariu, municipiul Constanţa” are un câștigător
  •  Manelli Impresa Monopoli SRL va încasa peste 17 milioane de lei
Consiliul Județean Constanța a atribuit contractul de execuţia de lucrări pentru obiectivul de investiţie ,,Extindere Delfinariu, municipiul Constanţa”.
Obiectul achizitiei constă în atribuirea unui contract de execuţie de lucrări pentru realizarea obiectivului „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanța” finantat prin Programul pentru dezvoltarea investiţiilor in turism- Masterplanul investiţiilor in turism şi a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiţii in turism, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.558 din 4 august 2017, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru executia lucrărilor de demolare, lucrărilor de construire (arhitectură, rezistență, instalații electrice, instalații sanitare, instalații termice), organizare de șantier. Cerințele specifice ale lucrărilor sunt prezentate în caietul de sarcini și documentaţia tehnico-economică (SF/DALI, PT+DE+CS, DTAD, DTAC, DTOE) aprobată, pusă la dispoziție de autoritatea contractantă.
 

Contract de peste 17 milioane de lei fără TVA

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 17.642.527.29 lei.
Câștigătorul contractului este societatea Manelli Impresa Monopoli SRL, cu sediul social în București, sector 4 și în localitatea Monopoli – Bari, Italia.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a acestui contract.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii