Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:23 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța a cumpărat asigurare RCA de la Dexasig Broker de Asigurare SRL (document)

ro

22 Feb, 2017 15:17 1591 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța a atribuit, prin cumpărare directă, contractul privind „servicii de asigurare a autovehiculelor”.
 
Conform anunțului de atribuire, ISJ Constanța a cumpărat o asigurare RCA în valoare de 656.2 lei de la Dexasig Broker de Asigurare SRL.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 22 februarie, Dexasig Broker de Asigurare SRL a fost înființată în anul 2008, are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Ion Adam, și se ocupă de „activităţi ale agenţilor şi broker-ilor de asigurări”. Asociatul unic și administratorul societății este Adrian Curta.
 
Curta mai apare în Automotive Service SRL Constanța, Cartech Consulting SRL Constanța și în Dexcredit SRL (radiată, lichidare).
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii