Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IOT Solutions & Consulting şi ANR au semnat. Firma va încasa peste 700.000 de lei. Detalii (document)

ro

15 Jan, 2019 00:00 3630 Marime text
Autoritatea Navală Română a anunţat cine şi-a adjudecat contractul „Prelungire subscripţie soluţie de securitate a sistemelor informatice ANR şi RoRIS (prevenire, filtrare, control al accesului, ne repudiere a informaţiilor) pentru 3 ani“.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul nr. ANR 130713 / 28-12-2018, în valoare de 789.369 de lei, a revenit societăţii IOT Solutions & Consulting SRL. La sediul central al Autorităţii Navale Române din Constanţa există două echipamente care agregă link-urile de WAN către restul sediilor, asigurând totodată şi conectivitatea la internet. Conexiunea către internet este securizată prin intermediul a două echipamente de tip Next Generation Threat Prevention, care oferă vizibilitate totală şi control de bandă în traficul generat (la nivel de aplicaţie) şi protecţie împotriva malware pentru orice utilizator intern, având control centralizat al accesului fiecărui utilizator în reţea.
 
Fiecare sediu secundar (Căpitănie Zonală) este prevăzut cu două echipamente în cluster, cu legături redundante la 2 provideri de comunicaţii date oferind posibilitatea de rutare dinamică a aplicaţiilor în funcţie de calitatea fiecărui link în parte (10 echipamente). Suplimentar, routerele de WAN au activate funcţionalitatea de optimizare a aplicaţiilor, ceea ce duce la o mai bună experienţă a utilizatorilor din căpitănii atunci când folosesc aplicaţiile peste WAN (prin micşorarea delay-ului aplicaţiilor).
 
În prezent, Autoritatea Navală Română are instalată atât în sediul central, cât şi în cadrul Căpităniilor Zonale soluţia de securitate ESET. Se intenţionează prelungirea dreptului de actualizare a semnăturilor antivirus pentru o perioada de 36 de luni, a dreptului de upgrade la ultimele versiuni ale produsului şi suplimentarea numărului de utilizatori ai sistemului. Scopul prelungirii este menţinerea unui sistem avansat de protecţie a resurselor critice din cadrul ANR care să permită adaptarea mediului curent de securitate cu respectarea cadrului legislativ şi integrare uşoară în contextul economic şi tehnologic actual.
 
De asemenea, în prezent, la Autoritatea Navală Română este instalată soluţia informatică de management IT Manage Engine Service Desk Plus. Se intenţionează prelungirea dreptului de utilizare pentru o perioadă de 36 de luni a dreptului de upgrade la ultimele versiuni ale produsului şi suplimentarea numărului de noduri ale sistemului. Scopul prelungirii este menţinerea unui sistem avansat de protecţie şi management al echipamentelor IT din cadrul ANR.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt următoarele: Mezei Alexandru - director general, Chioibas Nicolae - director general adjunct, Călintaru Cristina - director Direcţia Economică, Nuţu Felicia - şef Serviciu Financiar - Contabilitate, Bugete Tarife, Apostol Silviu - şef Serviciu Comunicaţii şi IT, Muşat Raluca Alina - şef Serviciu Investiţii Achiziţii Publice, Vasilescu Naiden Gabriela-Andreea - şef Birou Juridic şi Contencios, Ursache Gilda-Veronica - şef Birou Contabilitate, Tăbăcaru Daniela - Biroul Juridic şi Contencios, Bălan Gabriel - şef Birou IT.

 
IOT Solutions & Consulting SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea are sediul social în Bucureşti. Firma provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nica Laurenţiu-George este asociat unic, iar Răducu Traian Marian - administrator. Firma se ocupă de activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei. În anul fiscal 2015, societatea cu 2 salariaţi are o cifră de afaceri de 1.815.394 de lei şi un profit de 1.384.447 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de 3.245.438 de lei şi profit de 225.023 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii