Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:35 05 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție de peste două milioane de lei Liceul Teoretic „Emil Racoviță“ din Techirghiol, reabilitat termic (document)

ro

27 Mar, 2020 00:00 2363 Marime text

Primăria Techirghiol investește în Liceul Teoretic „Emil Racoviță“, lucrările fiind cuprinse în obiectivul de investiții „Creșterea eficientei energetice a clădirii publice - Liceul Teoretic Emil Racoviță“. Contractul „Serviciu de întocmire proiect tehnic, a detaliilor de execuție, documentații tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor, asistență tehnică din partea proiectantului, creșterea performanței energetice, auditul energetic și execuția lucrărilor inclusiv dotări/utilaje cu montaj pentru obiectivul de investiții «Creșterea eficientei energetice a clădirii publice - Liceul Teoretic Emil Racoviță», din orașul Techirghiol“ a fost atribut societății Holding Hondor Stil SRL.

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul nr. 4865/17.03.2020 / 17.03.2020, care a revenit societății Holding Hondor Stil SRL, are o valoare de 2.098.900 lei.

Obiectivul contractului de achiziție publică îl reprezintă Serviciu de întocmire proiect tehnic, a detaliilor de execuție, documentații tehnice necesare în vederea obținerii avizelor, acordurilor, autorizațiilor, asistență tehnică din partea proiectantului, creșterea performanței energetice și auditul energetic și execuția lucrărilor inclusiv dotări/utilaje cu montaj.
Holding Hondor Stil SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 1993, Holding Hondor Stil SRL are sediul social în comuna Agigea. Capitalul social subscris de 641.720 lei, integral vărsat, este compus din 64.172 de părți sociale.
Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Hondoreanu Ilie este asociat unic al societății care se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. În anul fiscal 2016, societatea cu 10 salariați a înregistrat un profit de 14.668 lei și o cifră de afaceri de 1.039.932 lei. De asemenea, în anul 2017, societatea cu 5 salariați a declarat un profit de 41.452 lei și o cifră de afaceri de 2.141.517 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 10 salariați, un profit de 303.484 lei și o cifră de afaceri de 3.062.291 lei.
 

Responsabili de atribuirea contactului

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: primar - Iulian Constantin Soceanu; viceprimar - Florin Zisu; secretar - Niculina Parosanu; inspector financiar economic - Viorel Văleanu; inspector achiziții publice - Nicoleta Elena Mălai; inspector contabilitate buget - Lavinia Nețoiu; inspector achiziții publice - Elena Drăgan; consilier juridic - Lenuța Chirea; inspector relații cu publicul - Cristina Mariana Palamariu; inspector Urbanism - Dan Sebastian Neacșu; arhitect șef - Marius Dorel Jifcu; dar și consilierii locali - Edvin Abdula, Ersan Abdula, Tanher Curtacai, Doina Marinela Babanica, Zerrin Bari, Dan Bogoi, Florea Constandin, Doru Drăghici, Stere Guțeanu, Temugin Ismail, Adrian Teodor Picoiu, Dănuț Pucichi, Marius Săileanu, Ioan Slincu.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.Citește și:

Ponton sub formă de ancoră pe lacul Techirghiol. Contractul pentru reconstruire a fost adjudecat de Marinetek NSD (document + galerie foto)

Ilie Hondoreanu nu mai este administrator al firmei Holding Hondor Stil


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii