Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:46 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interes scăzut pentru un contract oferit de Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Palas (document)

ro

22 Feb, 2017 20:33 752 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Palas - Constanţa a atribuit un contract privind achiziţa de „motorină EURO 5”, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire.

Au fost primite trei oferte. Pentru suma de 161,550 RON, fără TVA, a câştigat un operator economic din Constanţa. Este vorba despre SC Port Prest Services SRL.
 
Cu sediul pe strada Sălciilor, firma câştigătoare figurează la Registrul Comerţului, consultat la data de 22 februarie, ca fiind înfiinţată în anul 2005, în prezent având un singur asociat persoană juridică, respectiv Staff Group FM SRL. Administrator este Dan Florin Cristea.

 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii