Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Pambu Security Protect asigură servicii de pază pentru Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas (DOCUMENTE)

ro

27 Feb, 2024 11:16 519 Marime text


Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța a atribuit prin cumpărare directă un contract de 135.561,60 de lei.
 
Câștigătorul contractului este Pambu Security Protect, care va asigura servicii de pază și protecție, supraveghere permanentă.
 
Mai detaliat spus, este vorba despre achiziția a 8.640 de ore servicii de pază și protecție permanentă 24/24 ore, timp de 12 luni.
 
Contractul a fost publicat în SEAP pe 20 februarie 2024.
 
Despre Pambu Security Protect
 
Conform termene.ro, Pambu Security Protect SRL are sediul în Constanța, pe strada I. Gh. Duca nr. 71, obiectul de activitate este „activități de protecție și pază” și a fost fondată pe 31 iulie 2013.
 
Pambu Security Protect SRL a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri de peste două milioane de lei, un profit de peste un milion de lei și 28 de angajați.
 
După cum se arată în RECOM, Maria Fudulea nu figurează în altă firmă. Conform sursei, Tania Pambuca apare și în Pambu Security Service SRL și Electro Consult Security SRL (aflată în stare de lichidare).
 
Conform licitatiapublica.ro, Pambu Security Protect SRL are cinci ahiziții directe câștigate, toate în județul Constanța.
 
În secțiunea „DOCUMENT” puteți consulta achizițiile directe ale Pambu Security Protect.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Maria Fudulea a preluat Pambu Security Protect SRL, din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii