Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Pambu Security Service SRL va livra sistem video de supraveghere Institutului pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor din Constanța!

ro

07 Apr, 2024 11:05 414 Marime text
 
 
  • Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța coordonează la nivel naţional activitatea de cercetare din domeniul creşterii ovinelor şi caprinelor colaborând cu cinci staţiuni de cercetare de profil şi cu Universităţile de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Cluj - Napoca.
 
 
Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța achiziționează, prin cumpărare directă, sistem video de supraveghere, de la SC Pambu Security Service SRL. 
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 10.184,96 lei (2.049,29 euro).
 
Conducerea institutului
 
director general - Radu Răducu
 
director economic - Angelescu Maria
 
Director Tehnic - Cutova Nicolae
 
Director Stiintific - Vicovan Gabriel
 
Despre Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor și Caprinelor Palas
 
Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța coordonează la nivel naţional activitatea de cercetare din domeniul creşterii ovinelor şi caprinelor colaborând cu cinci staţiuni de cercetare de profil şi cu Universităţile de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Cluj - Napoca.
 
Despre Pambu Security Service SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 7 aprilie 2024, SC Pambu Security Service SRL se ocupă de activități de protecție și gardă, are sediul pe blevardul I. Gh. Duca, din Constanța, județ Constanța, iar ca asociat unic apare Anangnoste Stefania-Daniel.
 
Pambuca Tania este administrator, care mai apare în Pambu Security Protect SRL.
 
Pentru anul 2022, cu 8 angajați, Pambu Security Service SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 553.536 de lei și un profit net de 268.232 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 Citește și:
 
Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța, contract cu Gamma Ink Service. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii