Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instalaţie de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu, livrată de Comteh SRL pentru CN APM Constanţa (document)

ro

24 Apr, 2020 00:00 3397 Marime text
Contractul „Instalaţie de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu Clădire Gara Maritimă“ a fost atribuit de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa societăţii Comteh SRL. Valoarea contractului este de 69.789,54 lei.
 
Sediul CN APM SA Constanţa se află pe lista clădirilor considerate monumente istorice. Clădirea în cauza este echipată cu un sistem de semnalizare şi detecţie incendii, însă instalaţia se află înstr-un stadiu avansat de uzură (moral şi fizic) şi chiar mai mult, componentele respectivei instalaţii nu se mai află pe linia de fabricaţie, în felul acesta nemaifiind posibilă achiziţia pieselor de schimb. Panoul de comandă al centralei, montată în cabina de paza nord este defect, iar comenzile sunt transmise prin intermediul modulului de afişare şi operare montat în cabina pază sud şi în plus, doi dintre detectori deja necesită înlocuire. Pentru diminuarea riscului de incendiu, creşterea gradului de securitate la incendiu şi conformarea la prevederile Normativului P118/3-2015 privind securitatea la incendiu a construcţiilor, Partea a III-a - Instalaţii de detectare, semnalizare şi avertizare, se impune echiparea construcţiei cu o nouă instalaţie automată de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu, sens în care este necesară realizarea achiziţiei "Instalaţie de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu Clădire Gara Maritimă".
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul entităţii contractante, precum şi persoanele din cadrul entităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire, sunt: Adina Iuliana Baz - director general adjunct, Patrichi Teodor - director Direcţia Exploatare, Tomescu Ion - director Direcţia Tehnică, Maria Mergiu - director Economic, Hanganu Ciprian - director Coordonator, Crăciun Mădălin Alexandru - director Direcţia Comercială, Ifimov Otilia - şef Departament Achiziţii Publice, Pepi Tanase Iulian - şef Serviciu Juridic şi Contencios, Kiss Laszlo Eduard - şef Sucursala Energetică Port Constanţa, Daniel Niculescu - şef Sucursala de Servicii Port Constanţa, Banias Emil Sorin - şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa, Moldoveanu Antoniela - inginer, Bola Laura Valentina - inginer; Gămălan Adina - şef Birou Control Financiar Preventiv, Albu Cristian - responsabil Achiziţie din cadrul Departamentului Achiziţii Publice, Iliescu Cristian - şef Birou PSI-SU, dar şi membrii Consiliului de Administraşie: Şerban Daniela, Murgeanu Gabriela, Naftali Daniel-Adrian, Petraşcu Elena, Burlacu Mircea, Bătrâncă Ghiorghe, Bogdan Pascu.
 

Comteh SRL, în datele Registrului Comerțului 

 
Înmatriculată în anul 1992, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.500 de lei, integral vărsat, este compus din 150 de părţi sociale. Comteh SRL este controlată de Teodor Stanca şi Nicolae Ungurean, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei care se oucpă de  activităţi de servicii privind sistemele de securizare este Teodor Stanca. În anul fiscal 2015, societatea cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.613.690 de lei şi un profit de 97.486 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Comteh SRL a avut 15 salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 3.233.916 lei şi un profit de 146.114 lei. Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 2.167.583 lei, o pierdere de 482.975 lei și 14 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Citeşte şi.
 
CN APM Constanța cumpără instalaţii de paratrăznet pentru patru clădiri (document)
 
Comteh SRL a câştigat peste 81.000 de lei de la CN APM Constanţa. Va proiecta o instalaţie electrică de iluminat (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii