Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comteh SRL a câştigat peste 81.000 de lei de la CN APM Constanţa. Va proiecta o instalaţie electrică de iluminat (document)

ro

02 May, 2018 00:00 2394 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a semnat cu societatea Comteh SRL, care şi-a adjudecat contractul „Proiectare şi execuţie instalaţie electrică de iluminat de securitate pentru evacuare clădire cămin muncitoresc la Poarta 2“. Valoarea contractului atribuit este de 81.298,41 de lei.
 
Obiectul contractului constă în efectuarea următoarelor lucrări: proiectarea unei instalaţii electrice de iluminat de securitate pentru evacuarea utilizatorilor clădirii în cazul situaţiilor de urgenţă, execuţia unei instalaţii electrice de iluminat de securitate pentru evacuare în caz de urgenţă.
 
Persoanele cu funcţie de decizie responsabile de atribuirea contractului sunt: director general - Dan Nicolae Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director tehnic - Ion Tomescu, director economic - Daniela Şerban, şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov, şef Serviciul Juridic şi Contencios - Tănase Iulian Pepi, şef Serviciul Patrimoniu - Constantin Brandi, şef Biroul Control Financiar Preventiv - Adina Gamalan.
 

Comteh SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 1992, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.500 de lei, integral vărsat, este compus din 150 de părţi sociale. Comteh SRL este controlată de Teodor Stanca şi Nicolae Ungurean, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de servicii privind sistemele de securizare, este Teodor Stanca.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.613.690 de lei şi un profit de 97.486 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Comteh SRL a avut 15 salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 3.233.916 lei şi un profit de 146.114 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii