Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:00 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce context colaborează Transelectrica SA cu o firmă din Sighetu Marmaţiei (document)

ro

18 Feb, 2017 19:26 1137 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA a atribuit un contract privind achiziţia de „pneuri de iarnă pentru autovehicule”.    
 
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Operatorul economic declarat câştigător, pentru suma de 3,165.28 RON, fără TVA, este Adetrans SRL.
 
Cu sediul în Sighetu Marmaţiei, firma câştigătoare are un capital social subscris de 43860 RON, integral vărsat. Daniela Angela Drimuş este unicul asociat, prin urmare are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii