Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cui dă Consiliul Județean Constanța peste un milion de euro pentru solarii

ro

22 Oct, 2013 00:00 6004 Marime text
Consiliul Județean Constanța va plăti, în baza unui acord cadru încheiat cu o firmă din Constanța, suma de 1.174.824 de euro pentru furnizare solarii complet echipate necesare derulării programului „Consumăm produse românești”.
Potrivit anunțului de atribuire, firma declarată câștigătoare este SC Akilex Logistic SRL, procedura de achiziție fiind licitația deschisă, criteriul fiind oferta cea mai avantajoasă, autoritatea contractantă primind pentru acest contract trei oferte.

Așa cum arată datele disponibile de la Registrul Comerțului, firma câștigătoare, respectiv SC Akilex Logistic SRL, este una relativ nou înființată, mai exact în anul 2010. Firma are un singur asociat, în persoana Cristinei Gălățan. Aceeași Cristina Gălățan apare ca asociat și în SC Hortifam Solution SRL cu 5%, diferența de 95% din firmă fiind deținută de SC Akilex Logistic SRL.
În ceea ce privește situația financiară a firmei SC Akilex Logistic SRL, aceasta figura la sfârșitul anului 2012 cu o cifră de afaceri de 3.738.518 lei, un profit net de 35.484 lei și opt salariați. De altfel, firma a înregistrat profit încă din primul an de activitate, ea urmând un trend ascendent în acest sens.

La capitolul contracte cu autoritățile publice, firma a mai câștigat în 2012 un contract cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru furnizare de articole textile de uz casnic, în valoare de 105.790 de lei. În 2011, firma a împărțit tot un contract pentru furnizare de solarii necesare derulării aceluiași program cu SC Lantana Style SRL și cu SC Akdemir Prod SRL, contractul având o valoare totală de 633.440 de euro.
„Consumăm produse românești” este un program derulat de Consiliul Județean Constanța, inițiat în 2010 și programat a se desfășura pe parcursul a patru ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GANEA LUCIANA 08 May, 2014 11:13 SUNT INTERESATA SI EU DE UN SOLAR PRIN PROGRAMUL CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA