Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:22 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Holiday D'Sign Consult SRL elaborează documentațiile pentru reabilitarea energetică a imobilului Şcolii Gimnaziale nr. 23 din Constanța (document)

ro

15 Jul, 2021 00:00 1716 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii pentru actualizarea documentației tehnico-economică inclusiv elaborarea documentațiilor necesare obținerea avizelor/acordurilor, aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului școala gimnazială nr.23 Constanța''
  • Contractul în valoare de 58.000 lei fără TVA a revenit societății SC Holiday D'Sign Consult SRL
 

Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii pentru actualizarea documentației tehnico-economică (expertiză tehnică, audit energetic, DALI), inclusiv elaborarea documentațiilor necesare obținerea avizelor/acordurilor, aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului școala gimnazială nr.23 Constanța''.

Contractul în valoare de 58.000 lei fără TVA a revenit societății SC Holiday D'Sign Consult SRL, vezi secțiunea „documente”.

 
Despre Holiday D'Sign Consult SRL

Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Florin Marius, cu 80% din capitalul social, şi Dinu Adrian, cu 20% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Holiday D'Sign Consult din Ploiești reabilitează Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța

Firmă din Ploiești, abonată la contracte cu Primăria Constanța, realizează documentația pentru reabilitarea clădirii Teatrului de Stat (documente)

ISJ Constanța, despre incidentul de la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu”

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii