Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:56 31 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Holiday D'Sign Consult din Ploiești reabilitează Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța

ro

20 Oct, 2020 00:00 2377 Marime text
 
  • Primăria Constanța a încheiat procedura de achiziție publică pentru atribuirea documentației tehnico-economice aferentă proiectului "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Constanța”
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 166.504 lei
  • Câștigătorul contractului este societatea Holiday D'Sign Consult SRL cu sediul social în Ploiești, județul Prahova
 
Primăria Constanța a încheiat procedura de achiziție publică pentru atribuirea documentației tehnico-economice aferentă proiectului "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Constanța''.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 166.504 lei.

Câștigătorul contractului este societatea Holiday D'Sign Consult SRL cu sediul social în Ploiești, județul Prahova.
 

Despre Holiday D'Sign Consult SRL


Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Florin Marius, cu 80% din capitalul social, şi Dinu Adrian, cu 20% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.
 

Alte contracte cu primăriile Constanța și Medgidia


Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii