Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupuri statuare şi mai multe monumente din municipiu vor fi curățate. Contractul a fost atribuit unei firmei din Constanța (documente)

ro

01 Aug, 2020 00:00 3457 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul privind  serviciul de curăţare şi toaletare statui şi monumente care nu fac parte din lista monumentelor istorice
  • Șase obiective de artă plastică, incluse în contract: grup statuar „Cădere de pe soclu” amplasat în Parcul Arheologic, monumentul eroilor „Independenţa“ din Parcul de la Casa de Cultură, „Obelisc”, situat în Parcul Casei de Cultură, Monumentul Eroilor Regimentul 13 Artilerie „Vulturul“, amplasat în Parcul Tomis II, Monumentul Regiment 34 Artilerie de pe strada Traian şi statuia „Tinereţe“


Primăria Constanța a atribuit contractul privind  serviciul de curăţare şi toaletare statui şi monumente care nu fac parte din lista monumentelor istorice din municipiul Constanţa.
Obiectul achiziţiei constă în măsuri de conservare care asigură protecţia patrimoniului, dacă se aplică în mod unitar tuturor elementelor structurale (soclu, lucrare propriu-zisă, zona de protecţie) din piatră, bronz etc.

De serviciile de curăţare şi toaletare vor beneficia potrivit contractului şase obiective de artă plastică, respectiv: grup statuar „Cădere de pe soclu” amplasat în Parcul Arheologic, monumentul eroilor „Independenţa“ din Parcul de la Casa de Cultură, „Obelisc”, situat în Parcul Casei de Cultură, Monumentul Eroilor Regimentul 13 Artilerie „Vulturul“, amplasat în Parcul Tomis II, Monumentul Regiment 34 Artilerie de pe strada Traian şi statuia „Tinereţe“, amplasată în faţa hotelului Doina din staţiunea Mamaia (vezi secţiunea “Documente”).
 
Firma câștigătoare este SC Numart MS Kraft SRL din Constanța administrată de Silviu Dogaru. Valoarea contractului este de 576.590 de lei și are o durată de trei luni de la emiterea primului ordin de lucru emis de beneficiar.Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.   
Citește și:

Statui şi obiecte de artă din Constanţa care nu fac parte din lista monumentelor istorice vor fi curăţate şi toaletate (document)

Citește și: Primăria restaurează 12 monumente de for public amplasate în municipiul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii