Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria restaurează 12 monumente de for public amplasate în municipiul Constanța

ro

01 Oct, 2018 00:00 2425 Marime text
Primăria Constanța consultă piața în vederea achiziției serviciului de arhitectură pentru reamplasare, restaurare, curățare, toaletare și punere în valoare statui și monumente istorice amplasate în municipiul Constanța.
 
Achiziția va avea loc pe mai multe loturi. Lotul 1 are ca obiect achiziția serviciului de arhitectură pentru reamplasare, restaurare și punere în valoare statui și monumente istorice de for public amplasate în municipiul Constanța. În urma propunerilor comunicate de Direcția Județeană pentru Cultură Constanța, cât și a verificărilor din teren, sunt necesare operațiunile privind reamplasarea și restaurarea pentru un număr de 12 statui/monumente istorice de for public amplasate în municipiul Constanța, printre care și: Grup statuar „Fete Șezând” (Tinerețe) - este la depozit, str. Vârful cu Dor, „Joc Sportiv” - este la depozit, str. Vârful cu Dor, „Jucătoarea de tenis” - amplasată la hotel Tomis, „Sirena și Delfinul” - este la Depozit, str. Vârful cu Dor, „În Soare” - amplasată la hotel Dacia, „Muzica Mării” - amplasată la hotel Aurora, „Confidența” - amplasată la hotel Ovidiu, „Căderea de pe Soclu” - amplasată în Parcul Arheologic, Monumentul eroilor „Independența” - amplasat în parcul de la Casa de Cultură.
 
Lotul 2 presupune achiziția serviciului de curățare, toaletare și punere în valoare statui și monumente istorice amplasate în municipiul Constanța.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii