Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Granbis SRL va livra produse alimentare Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Constanţa (document)

ro

24 Jul, 2020 00:00 3344 Marime text
  • Granbis SRL va furniza produse alimentare către Direcția Generală de Asistență Socială Constanța.
  • Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a încheiat un contract de achiziție de produse alimentare defalcate pe loturi.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Achizitia de produse alimentare defalcate pe loturi,, - Lot 2: cod CPV 15812000-3 - Produse de cofetărie și patiserie".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea produselor alimentare este   Granbis SRL.
 
Valoarea contractului este de 81.760 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 07.07.2020.
 

Descrierea contractului


Autoritatea contractantă va încheia un contract avand ca obiect achiziția de: achiziției de produse alimentare: pâine, produse de cofetărie și patiserie, aferent fiecarui lot, conform specificatiilor din caietul de sarcini, pe o perioada de 3 luni de la data semnării, cu posibilitatea de prelungire a contractului, până la finalizarea procedurii de achiziție – licitatie deschisă (cu eventuale contestații).
 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante


 Mereuță Emil Andrei -director general, Barbatu Andrada-director executiv, Trască Aurora-director executiv, Rosu Maria -director, Ou Daniela sef centru, Madularu Anca Claudia-șef birou, Bujoi George-șef birou, Clipota Cristina, Poptile Monica- șef birou, Cocos Florin, Lazar Catalin,   Zahariciuc Iuliana,  Velica Ecaterina, iar persoanele care au legatură cu organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: Dobrin Marius Dumitru, Arghirescu Eugen Ion – consilier achizitii; Ene Claudia – consilier achizitii;Florea Georgiana – inspector, Cociu Corina-consilier juridic.
 
Firma câștigătoare este Granbis SRL.
 

Granbis SRL, în datele Registrului Comerţului


Înmatriculată în anul 1994, Granbis SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Nicolae Biserică şi Ioana Biserică, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, este Nicolae Biserică.

În anul fiscal 2016, societatea cu 15 salariaţi a declarat un profit de 1.140.765 de lei şi o cifră de afaceri de 10.854.454 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea a avut zero salariaţi, un profit de 499.535 de lei şi o cifră de afaceri de 10.615.335 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 13 salariaţi, un profit de 523.933 de lei şi o cifră de afaceri de 8.976.421 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de produse alimentare (document)

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța va beneficia de utilaje de băuturi calde de la Seara Company SRL (document)
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța caută societate să se ocupe de serviciile poștale (document)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii