Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă îşi reface stocurile de hrană uscată pentru câinii de serviciu (document)

ro

21 May, 2020 00:00 2819 Marime text
  • Contractul provind furnizarea de hrană uscată pentru câinii de serviciu atribuit societăţii Thor Petfood Distribution SRL.
  • Firma este controlată de Daniela Ionela Şolcan.
 
Garda de Coastă îşi reface stocurile de hrană uscată pentru câinii de serviciu. Acordurile-cadru constau în furnizare de hrană uscată pentru câinii de serviciu, categoria adulţi şi juniori, furnizorul având obligaţia asigurării transportului gratuit al produsului, la sediul autorităţii contractante. Valoarea acordului-cadru poate fi majorată în conformitate cu prevederile art. 221 din Legea 98/2016.
 
Potrivit licitaiapublica.ro, contractul nr. 4066443 / 06.05.2020, lotul 1, în valoare de 101.600 lei, acord cadru „Hrână uscată pentru câini de serviciu - categoria adulţi“ a fost atribuit societăţii Thor Petfood Distribution SRL. De asemenea, contractul nr. 4066444 / 06.05.2020, lotul 2, în valoare de 9.490 lei, Hrană uscată pentru câini de serviciu - categoria juniori, a fost adjudecat tot de Thor Petfood Distribution SRL.
 
Lista persoanelor cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante: Cicu Laurentiu Cristian – director, Guiu Bogdan Adrian - director adjunct, Motoi Gheorghe Dan - serviciul logistic, Baran Simona - contabil şef, Dinu Costel - marketing-achiziţii, Culea George Adrian – juridic, Ianul Elena – tehnic.
 

Despre Thor Petfood Distribution SRL

 
Societatea câştigătoare a fost înfiinţată în anul 2014, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic şi administrator este Daniela Ionela Şolcan. Activitatea principală a firmei este „comerţ cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte”. În anul 2017, firma a raportat un salariat, un profit de 5.125 de lei şi o cifră de afaceri de 472.708 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Citeşte şi:
 
O firmă specializată în comerţul cu peşte va livra hrană pentru câinii de serviciu de la Garda de Coastă (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii